Master of Arts in Iran

Beste Master of Art Programma's in Iran 2018

Master

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

Het staat bekend als de Islamitische Republiek Iran. Het is in West Azië. Het onderwijs hier is gecentraliseerd met K-12 onderwijs onder toezicht van het ministerie van onderwijs terwijl het hoger onderwijs staat onder toezicht van het ministerie van Wetenschap en Technology.According te SCImago, kon Iran vierde in de wereld rang qua onderzoeksoutput in 2018.

MA Opleidingen in Iran

Lees meer

MA In Regional Studies - Iraanse Studies

University of Tehran, Kish International Campus
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Iran Teheran

De MA in Regionale Studies - Iraanse Studies is ontworpen voor diegenen die zich willen richten op een sociaalwetenschappelijke benadering van Iraanse cultuur, kunst, literatuur, media, maatschappij, politiek en economie. [+]

Invoering:

De MA in Regionale Studies - Iraanse Studies is ontworpen voor diegenen die zich willen richten op een sociaalwetenschappelijke benadering van Iraanse cultuur, kunst, literatuur, media, maatschappij, politiek en economie. Deze cursus is geschikt voor nationale en internationale NGO's, medewerkers van de overheidsdienst die op zoek zijn naar diepgaande kennis over Iran, mediaprofessionals, internationale studenten die een baan zoeken bij de overheid, media, NGO's, financiën, diplomatie en die bereid zijn om te fungeren als een toekomstige diplomaat in relatie met Iran.

leerplan

De Master of Regional Studies-Iranian Studies vereist de voltooiing van 32 studiepunten, met 10 studiepunten in de kerncursussen, 8 studiepunten van gespecialiseerde cursussen en 8 studiepunten van keuzevakken. Het programma vereist de afronding van een scriptie van 6 studiepunten. Toegelaten studenten met een andere undergraduate-graad zijn ook verplicht om een ​​paar credits van nivellering cursussen die dergelijke studenten voorbereiden op succes in de Master of Regional Studies-Iranian Studies, deze cursussen tellen niet mee voor de graad. Studenten moeten een afstudeerscriptie schrijven en verdedigen. Het is de bedoeling dat het curriculum in vier semesters wordt voltooid. Dit programma wordt in het Engels gegeven.... [-]