MASTERSTUDIES

3 Master of Art Opleidingen in Investment 2020

Tuiten een MA in Hospitality Management kan een grote carrière stap voor mensen die willen om hun begrip van de fijne kneepjes van de horeca te bevorderen zijn. Een diploma in hospitality management kan hen helpen de vaardigheden die nodig zijn om grote bedrijven of als ondernemer actief binnen de industrie lopen verder te ontwikkelen.

Aankomende studenten vaak vragen, wat is een MA in Hospitality Management? Een MA in Hospitality Management leert studenten leiderschap strategieën voor een gevarieerde mix van horecabedrijven op regionaal en mondiaal niveau. Andere delen van het curriculum kan omvatten brand management en de gasten ervaring. Kandidaten zullen ook systemen te leren voor het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe eigenschappen.

Er zijn verschillende redenen waarom studenten moeten een MA in Hospitality Management streven. Als er niets anders, het hen drijft om nieuwe vaardigheden te leren die nodig zijn om te slagen in de industrie.Een andere reden voor het nastreven van dit type opleiding is dat het de kandidaten om veel verschillende soorten bedrijven en hoe ze lopen bloot, zodat studenten kunnen best practices van elkaar te leren. Daarnaast kan een MA in Hospitality Management afgestudeerden met meer mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling te bieden.

De kosten van een horeca-opleiding kan variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het zich bevindt. Aankomende studenten moeten grondig hun opties te onderzoeken en contact opnemen met de scholen waarin er belangstelling voor alle kosten van het programma te bevestigen.

Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om een aantal van de loopbaan aan te vatten bij veel verschillende soorten bedrijven, waaronder hotels, spa's, restaurants en cruisemaatschappijen's. Het alumninetwerk afgestudeerden profiteren van hun programma's kunnen zeer nuttig zijn bij het ​​zoeken naar een baan.

 

Er zijn vele mogelijkheden voor programma's, zowel binnen-en buitenland. Online lessen kan het beste geschikt is voor sommige studenten. Onze uitgebreide database is een handige plek om je onderzoek te starten voor een programma dat aan uw eisen voldoet. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

3 Resultaten in Investment Filter

Dubbele master in financiën en investeringen

London School of Business & Finance
MSc
MA
jul 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
18&nbsp;-&nbsp;36 maanden
Engels
Online

Verbeter uw carrière in de financiële, bank- of investeringssector met de dubbele online Master in Finance and Investments van de International Telematic University UNINETTUNO ...

Lees meer

MA Financiën en investeringen

Berlin School Of Business & Innovation
MA
MA
okt 2020
<
Voltijds
<
18 maanden
Engels
Campus

De opkomst van cryptocurrency en toenemende digitalisering verandert de manier waarop de financiële sector werkt. Leer de vaardigheden die je nodig hebt om het spel voor te zi ...

Lees meer

Master in financiën en investeringen

London School of Business & Finance
MA
jul 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
18&nbsp;-&nbsp;36 maanden
Engels
Online

Verkrijg de competenties om een wereldwijde mededinger te zijn in wereldwijde financiële markten met uw Master in Finance and Investments, toegekend door de International Tele ...

Lees meer