26 MA Opleidingen in International Business 2024

MA Opleidingen in International Business 2024Filter
    • Groningen, Nederlanden

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    • Szeged, Hongarije

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het programma in International Economy & Business is om de gedegen theoretische basis en praktische vaardigheden te bieden die nodig zijn voor professioneel succes. Een sterke nadruk wordt gelegd op de internationale aspecten van het veld door het onderwijzen van de vakken Internationale Economie, Financiën, Accounting, Strategisch Management, Human Resource Management, Onderhandelingstechnieken en Interculturele Communicatie.

    • Kraków, Polen

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Korte informatie: programma richt zich op het begrijpen van economische en sociale patronen en de verschijnselen met betrekking tot wereldeconomie en de rol van de staat en internationale organisaties, evenals verschillende managementstrategieën die worden toegepast op internationale markten; het behandelt actuele kwesties zoals Europese monetaire integratie, internationale financiële crises, buitenlandse directe investeringen, ondernemerschap, enz.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    3 semesters

    Op de campus

    Engels

    De short track MA Degree in International Economics, Business & Cultural Diplomacy is een programma van 3 semesters dat wordt aangeboden door Furtwangen University (HFU) in samenwerking met de ICD Academy for Cultural Diplomacy en wordt volledig uitgevoerd in Berlijn-Duitsland.

    • Jiaxing, China

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels, Chinese

    Zhejiang University (ZJU) is de eerste in China die een masterdiploma in China Studies verleent, goedgekeurd door het ministerie van Onderwijs. Vergeleken met vergelijkbare programma's in het land heeft het Master of China Studies (MCS) -programma de grootste inschrijving, met het meest complete curriculum en de meest uitgebreide internationale samenwerking. Het is een modelmerk van ZJU in internationaal hoogstaand onderwijs. In november 2014 werd het Zhejiang University Institute of China Studies (ICS) opgericht.

    • Sopron, Hongarije

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Dit niet-gegradueerde programma heeft tot doel economen op te leiden om communicatieve vaardigheden op hoog niveau in vreemde talen te verwerven, evenals het vermogen om internationale ondernemersactiviteiten te beheren op basis van de verkregen economische kennis en toegepaste economische en methodologische kennis van hun specialisatie. Door voltooiing van dit programma kunnen studenten hun studie voortzetten in Ph.D. programma.

    • Lugano, Zwitserland

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Cologne, Duitsland
    • Berlin, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Zelfs als je geen eerste graad in bedrijfskunde hebt, geeft deze master in International Business je een basis in bedrijfsmanagement en inzicht in zakelijke netwerkanalyse. Begrijp strategische allianties, wereldwijde grondstoffenketens en klantrelatiebeheer met deze MA in International Business.

    • Dresden, Duitsland
    • Hamburg, Duitsland

    Full time

    4 semesters

    Op de campus

    Engels

    Verdiep uw begrip van mondiale markten en verschillende regio's van de wereld met de masterprogramma's in International Business Management in Dresden, Berlijn en Hamburg met de optie om u te specialiseren in Healthcare Management. Krijg inzicht in de wereldeconomie en het wereldwijde zakenklimaat, leer nieuwe vreemde talen, breid je netwerk uit en maak van de wereld je thuis.

    • Bath, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    • Greenford, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Het bestuderen van ons masterprogramma voor internationaal bedrijfsmanagement zal zowel de kern- als de specialistische vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt om je carrière in leiderschap en management op mondiale schaal vooruit te helpen. Voortbouwend op de overdraagbare vaardigheden die je al hebt opgedaan tijdens je bachelorstudie, biedt dit MA internationale bedrijfsmanagementprogramma de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden aan te scherpen, en je benadering van een werkelijk mondiale economie.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Ongeacht uw vakgebied, een masterdiploma in management kan uw carrièremogelijkheden naar een hoger niveau tillen. Managementvaardigheden zijn zeer gewild bij bedrijven over de hele wereld, ongeacht de branche. Met een master in management op je cv laat je potentiële werkgevers zien dat je een beslisser bent met motivatie en de juiste mentaliteit om middelen, projecten of mensen te beheren en zakelijk succes te stimuleren. Deze goed afgeronde opleiding kan uw bestaande kennis op uw vakgebied aanvullen. Met IU kun je 100% online studeren, op de campus, of schakelen tussen beide met onze nieuwe flexibele studieoptie.

    • Singapore, Singapore

    Full time, Deeltijd

    13 maanden

    Op de campus

    Engels

    Wil je voortbouwen op je bachelordiploma en een echt concurrentievoordeel behalen? Schrijf je in voor de MA in International Business bij LSBF Singapore om je voor te bereiden op een wereldwijde carrière. We zenden onze lessen live uit, zodat u vanuit uw luie stoel dezelfde klaservaring kunt opdoen. We hebben ook opgenomen video's van de live-uitzending toegankelijk gemaakt voor onze studenten, zodat ze hun colleges altijd en overal kunnen bekijken.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De MA International Business is bedoeld voor studenten die een carrière willen opbouwen in een internationale zakelijke omgeving. Het zal u in staat stellen om een ​​goed begrip van het internationale bedrijfsleven te ontwikkelen, samen met de bekwaamheid in de belangrijkste verbonden disciplines van internationale marketing, human resource management, financiën en ondernemerschap.