$close

Filters

Resultaten weergeven

Deeltijd Masters of Arts in Internationale betrekkingen in Albanië 2022

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven. Net als de politieke wetenschappen, de studie van de internationale betrekkingen zich bezighoudt met de verbindingen tussen de gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties van de wereld. Dergelijke studies worden kenmerkend in de context van complexe sociaalpolitieke kw… Meer informatie

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Net als de politieke wetenschappen, de studie van de internationale betrekkingen zich bezighoudt met de verbindingen tussen de gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties van de wereld. Dergelijke studies worden kenmerkend in de context van complexe sociaalpolitieke kwesties zoals buitenlandse inmenging en terrorisme.

Hoger onderwijs in het Albanees aangeboden door 13 openbare universiteiten. De meest recente is de Universiteit van Durres, dat werd geopend in september 2006. De Universiteit van Sport in Tirana (Universiteti i Sporteve i Tiranes) voorheen de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en Sport, vanaf 2010. De University of Arts Once upon a time Academie voor Schone Kunsten (Akademia e Arteve) uit 2011. Daarnaast zijn er 46 prive-universiteiten en faculteiten die in Albanië. Alle universiteiten hebben verschillende faculteiten. De zogenaamde "niet-universitaire scholen " geven opleidingen in het hoger onderwijs van twee jaar.

Deeltijd MA Opleiding in Internationale betrekkingen in Albanië

Lees Minder
Lees meer over studeren in Albanië
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
University of New York - Tirana (UNYT)
Tirana, Albanië +1 Meer

Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met de School of Humanities en Social Sciences, University of Greenwich, Groot-Brittannië.

Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met de School of Humanities en Social Sciences, University of Greenwich, Groot-Brittannië. -
MA
Voltijds
Deeltijd
18 - 40 maanden
Campus