MASTERSTUDIES

2 Graduate Studies in Internationale Financiën 2020

Een Master of Arts is voor studenten die zich willen specialiseren en nemen hun opleiding buiten een bachelordiploma. Deze types van studies richten zich op de sociale en geesteswetenschappen.

Wat is een MA in International Finance? Wanneer je verdient je master in dit programma, zult u een inzicht in financiën en handel op mondiaal niveau te ontwikkelen. Tijdens je lessen, kunt u analyseren van gegevens uit specifieke branches en bedrijven, en je zult leren hoe business strategieën beïnvloeden multinationals. Uw cursussen kan de studie van de boekhouding, economie, statistiek en de handel te nemen. U kunt verwachten om te werken in zowel traditionele klasse instellingen als binnen seminars en kleine groepen van je medestudenten. Sommige programma's zal de kans voor u om te werken of te ontmoeten met werkende professionals omvatten. Aan het einde van je studie, kunt u worden verwacht dat zij een scriptie, proefschrift of een ander type project te voltooien.

Van deze studie, zult u een hoog niveau van begrip van de wereldwijde financiële en zakelijke aangelegenheden krijgen. Met je beheersing van de markten, bent u klaar om de corporate wereld te betreden als analist of manager, en uw geavanceerde graad kan uw winstpotentieel te verhogen.

Een MA in International Finance kan twee jaar studie nodig heeft voor een full-time student. Controleer met individuele scholen om het collegegeld, vergoedingen en kosten van levensonderhoud u kunt verwachten te betalen vast te stellen.

Zodra je bent afgestudeerd met een MA in International Finance, kunt u de werkgelegenheid als een analist of accountant te krijgen. Je zult in hoge vraag met de internationale banksector, met bedrijven die klanten over de hele wereld, en met de overheid. Een mogelijkheid om de internationale markten te begrijpen zullen in aanmerking komen om te werken in het management. Als leider, zal uw expertise u een voordeel bij het vaststellen van zakelijke strategieën en beleid.

Om te solliciteren naar de school van uw keuze, te beginnen uw vragen hier. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

2 Resultaten in Internationale Financiën Filter

Master of Arts in de wereldwijde financiën, handel en economische integratie

University of Denver, Josef Korbel School of International Studies
MA
<
2 jaren
Engels
Campus

De MA-programma in Global Finance, handel en economische integratie (GFTEI) biedt studenten met een multidisciplinaire, op beleid gericht onderzoek van de wereldeconomie. Curs ...

Lees meer

MA Internationale handel en financiën

Yasar University
MA
27 sep 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Moderne bedrijven worden rechtstreeks getroffen door de huidige ontwikkelingen in de internationale handel, de economische omgeving en de financiële markten. Om deze reden moe ...

Lees meer