close

Filters

Resultaten weergeven

MA Opleidingen in Internationaal Hotelmanagement 2021

Een master's degree is een graduate niveau graad. De lessen zijn meestal gericht op een belangrijke studie gebied, en veel programma's zijn onder andere praktische studie, zoals stages. Wat is een MA in International Hotel Management? Deze opleiding richt zich op studenten te leren over het beheer van internationale hotels. Al de verschillende facetten van deze carrière worden behandeld… Meer informatie

Een master's degree is een graduate niveau graad. De lessen zijn meestal gericht op een belangrijke studie gebied, en veel programma's zijn onder andere praktische studie, zoals stages.

Wat is een MA in International Hotel Management? Deze opleiding richt zich op studenten te leren over het beheer van internationale hotels. Al de verschillende facetten van deze carrière worden behandeld, met inbegrip van human resources, financiën, service en marketing; en er is ook een focus op wereldwijde business. Algemeen leiderschap en management vaardigheden worden ook behandeld. Sommige programma's kunnen een stage in een internationaal hotel milieu. Specifieke cursussen die kunnen worden opgenomen in een programma zijn boekhouding, risico's en contingency management, global business, kwaliteit van de dienstverlening en de strategische uitgangspunten.

De voltooiing van een masteropleiding in de internationale hotel management stelt individuen in staat om hun carrière verder te ontwikkelen, en het niveau van het management kansen in internationale hotels moet beschikbaar zijn voor afgestudeerden.Daarnaast is er een student in staat is om zijn of haar vaardigheden aan te scherpen in leiderschap en management, samen met de afronding van zijn of haar vaardigheden door het toevoegen van geavanceerde kennis in finance en operations te stellen.

De kosten van een programma gebeuren. Scholen bepalen hun eigen prijzen, zodat elke school heeft een andere kostenstructuur. Het beste is om informatie over de kosten direct vanaf uw gekozen de school te krijgen.

Na zijn afstuderen met een MA in International Hotel Management, een student is waarschijnlijk klaar om op geavanceerde functies binnen een organisatie over te nemen. Potentiële functiebenamingen omvatten general manager, evenementen manager, human resources manager en business development manager. Individuen zijn bereid om te werken in een verscheidenheid van posities, met inbegrip van het beheer van en het toezicht op een hele hotel of gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied van de operaties, zoals food service, kamer beheer of onderhoud management.

Voor degenen die al werkzaam zijn in de horeca, een MA in International Hotel Management maakt het mogelijk de kans om verder te gaan in managementfuncties. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Swiss Education Group (SEG)
Leysin, Zwitserland +1 Meer

De Master of Arts (uitgereikt door University of Derby, VK) is een intensief programma dat gedurende twee termijnen van negen weken wordt gegeven voordat studenten aan een ver ... +

De Master of Arts (uitgereikt door University of Derby, VK) is een intensief programma dat gedurende twee termijnen van negen weken wordt gegeven voordat studenten aan een verplicht stage- en adviesproject beginnen. Leer de theorie op onze Caux-campus en pas je nieuw verworven kennis en vaardigheden toe bij het beheren van de steeds groeiende hotelactiviteiten. -
MA
Voltijds
Engels
06 sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op