close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts (M.A.) in Internationaal Hospitality Management 2021

Gezien de mate van concurrentie in de zakelijke wereld van vandaag, veel mensen besluiten om een ​​master's degree te verdienen. Cursussen duurt een tot twee jaar en voorziet in een grondige studies om kennis uit te breiden in een specifiek gebied. Scholen in bijna elk land aanbod graduate studies. Je kunt je afvragen, wat is een MA in International Hospitality Management? Vanwege het mo… Meer informatie

Gezien de mate van concurrentie in de zakelijke wereld van vandaag, veel mensen besluiten om een ​​master's degree te verdienen. Cursussen duurt een tot twee jaar en voorziet in een grondige studies om kennis uit te breiden in een specifiek gebied. Scholen in bijna elk land aanbod graduate studies.

Je kunt je afvragen, wat is een MA in International Hospitality Management? Vanwege het mondiale karakter van de gastvrijheid en toerisme-industrie, de kandidaten goed opgeleide en goed gekwalificeerde zijn zeer gewild voor topposities. Uw Master of Arts is het bewijs dat je leidinggevende verantwoordelijkheid kan nemen en uw leiderschap vaardigheden toe te passen in een bedrijf met internationale belangen. Cursussen helpt u uw kennis van de activiteiten, financiële planning, marketing en business development, die zijn er zeker om u goed te dienen in de wereld van de internationale hotel, resort en toeristisch management aan te scherpen.

Wanneer u studeren voor je master, kunt u dat probleem op te lossen, project management en andere algemene vaardigheden aangeleerd zal ook u van dienst in vele gebieden van je leven te vinden. U kunt team-building vaardigheden en organisatorische technieken te leren, terwijl u een goed begrip van de hospitality en toerisme-industrie te ontwikkelen.

De kosten voor het verdienen van je master verschilt van school tot school en van land tot land. U kunt contact opnemen met het Admissions Office van elke school die u overweegt om te leren over vergoedingen.

Een master's degree op je cv is zeker om meer mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling te brengen. Je zou kunnen denken in termen van het hotel of resort management, maar je zou ook bereid zijn om te werken als een cruise directeur, een business development manager of zelfs een onderzoek en ontwikkeling professioneel. Bovendien kan je master helpen een hoger salaris verdienen in je huidige positie gastvrijheid.

Universiteiten over de hele wereld bieden zowel klassikale studie en online cursussen, zodat u de optie die het beste past bij uw situatie te kiezen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Stenden University Of Applied Sciences - Qatar
Doha , Qatar

De Master of Arts in International Hospitality and Service Management biedt studenten een diepgaand, professioneel inzicht in de praktijk van hedendaags internationaal gastvri ... +

De Master of Arts in International Hospitality and Service Management biedt studenten een diepgaand, professioneel inzicht in de praktijk van hedendaags internationaal gastvrijheid- en servicebeheer op een strategisch niveau. -
MA
Voltijds
Deeltijd
40 - 80 weken
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op