MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters of Arts in Interieurontwerp in de Verenigde Arabische Emiraten 2020

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Er zijn maar weinig gebieden in op de relatie tussen doel en de perceptie heel graag interieur. Studenten leren design concepten te begrijpen en aan te pakken specifieke problemen aan een binnenruimte die is aangepast voor residentiële en commerciële klanten te creëren.

De Verenigde Arabische Emiraten is een federatie van zeven emiraten aan de oostelijke kant van het Arabische schiereiland, aan de ingang van de Perzische Golf. Een groot deel van de beroepsbevolking in de VAE zijn buitenlandse expats - vandaar het land 's bevolking make-up zo divers, met Emirati burgers zijn een minderheid in hun eigen land.

Deeltijd M.A. in Interieurontwerp in de Verenigde Arabische Emiraten

2 Resultaten in Interieurontwerp, Verenigde Arabische Emiraten Filter

MA in interieurarchitectuur en -ontwerp

Heriot-Watt University Dubai
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De MA Interieurarchitectuur en -ontwerp onderzoekt de opkomende symbiotische relatie tussen 'interieurontwerp' en 'interieurarchitectuur' bij het begrijpen, vervaardigen en im ...

Lees meer

MA Interior Design

National Design Academy
MA
sep 2020
<
Deeltijd
<
18&nbsp;-&nbsp;24 maanden
Engels
Online

De MA Interior Design Degree stelt studenten in staat om hun studie naar een hoger niveau te brengen, het ontwikkelen van kennis en vaardigheden die relevant zijn voor de indu ...

Lees meer