MASTERSTUDIES

Deeltijd Master of Art Programma's in Interieurontwerp 2020 in Azië

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Er zijn maar weinig gebieden in op de relatie tussen doel en de perceptie heel graag interieur. Studenten leren design concepten te begrijpen en aan te pakken specifieke problemen aan een binnenruimte die is aangepast voor residentiële en commerciële klanten te creëren.

Azië is de wereld 's grootste en meest bevolkte continent, voornamelijk gevestigd zijn in de oostelijke en noordelijke halfrond. Het beslaat 8,7% van de aarde 's totale oppervlakte en bestaat uit 30% van de landoppervlakte.

Master of Arts Programma Deeltijd in Interieurontwerp in Azië

2 Resultaten in Interieurontwerp, Azië Filter

MA in interieurarchitectuur en -ontwerp

Heriot-Watt University Dubai
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De MA Interieurarchitectuur en -ontwerp onderzoekt de opkomende symbiotische relatie tussen 'interieurontwerp' en 'interieurarchitectuur' bij het begrijpen, vervaardigen en im ...

Lees meer

MA Interior Design

National Design Academy
MA
sep 2020
<
Deeltijd
<
18 maanden
Engels
Online

De MA Interior Design Degree stelt studenten in staat om hun studie naar een hoger niveau te brengen, het ontwikkelen van kennis en vaardigheden die relevant zijn voor de indu ...

Lees meer