MASTERSTUDIES

3 MA Opleidingen in Innovatie en Ondernemerschap 2020

Een MA of Master of Arts, is een graduate-level diploma dat wordt toegekend aan studenten die een bepaald niveau van meesterschap hebben aangetoond op gebied van de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen of beeldende kunst. Dit is een basis mate dat één of twee jaar in beslag neemt en wordt soms aangeboden op een part-time basis voor professionals.

Wat is een MA in innovatie en ondernemerschap? Studenten in dit programma meestal leren om innovatie te nemen naarmate ze leiders op de werkvloer. Zij ontwikkelen de vaardigheden en strategieën die nodig zijn voor het beheer van teams en organisaties. Klassen vaak betrekking op de fundamenten van ondernemerschap en innovatie, internationaal ondernemen, hedendaagse kwesties, en wereldwijde socialisatie.Daarnaast kan studenten de kans om aan scenario's die het gebruik van hun ontwikkeling vaardigheden versterken hebben

Studenten kunnen kritisch denken vaardigheden, het vermogen om kansen te identificeren en beoordelen van risico's, en de methoden van de ontwikkeling van duurzame oplossingen te ontwikkelen. Studenten werken vaak met docenten die actief zijn in hun eigen ondernemende bezigheden of leiders in de wereld van het bedrijfsleven en innovatie zijn.

De kosten van het collegegeld en de daarmee samenhangende kosten kunnen verschillen van de ene school naar de andere te zijn, vooral omdat de scholen bevinden zich in een aantal verschillende landen. Voor accurate informatie over de kosten, moeten aspirant-studenten contact opnemen met de individuele scholen van hun keuze.

Afgestudeerden geworden leiders van innovatieve teams of professionals in hun eigen startups, bedrijven of overheidsinstellingen. Ze konden banen in vele industrieën, zoals marketing, financiën, projectmanagement en sales te vinden.Zij kunnen met succes speerpunt de ontwikkeling van hun eigen professionele organisatie of zoeken posities binnen grote bedrijven, hoofd van teams en het verstrekken van overleg diensten. Sommige afgestudeerden verhuizen naar gebieden zoals engineering of de kunsten en hun vermogen om innovatieve oplossingen om goed gebruik te maken.

Als deze mogelijkheden spannend klinken voor u, neem even de tijd om de scholen op het programma lijst. Gebruik de leiding vormen om meer informatie over de scholen die het meest geschikt lijken te krijgen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

3 Resultaten in Innovatie en Ondernemerschap Filter

MA in ondernemerschap

Brand Hochschule für Design und Kommunikation
MA
01 okt 2020
<
Voltijds
<
3 semesters
Engels
Campus

In het nieuwe masterprogramma Brand Innovation met een focus op ondernemerschap, leer je wat zinvolle en duurzame bedrijfsmodellen zijn. Je maakt ook je eigen idee marktklaar.

Lees meer

MA in Internet of Things met ondernemerschap

City University of London
MA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Ontwikkeld voor technische studenten en professionals, bereidt deze praktische, ontwerpgerichte MSc je voor op een succesvolle carrière in de snelgroeiende Internet of Things ...

Lees meer

Master of Arts in sociale innovatie

Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego
MA
MA
aug 2020
<
Voltijds
31 jul 2020
Engels
Campus

Leiding geven aan sociale verandering is hard werken waarvoor een innovatieve visie vereist is die ondersteund wordt door ondernemersvaardigheden en een diep begrip van het pr ...

Lees meer