close

Filters

Resultaten weergeven

2 Masters of Arts (M.A.) in Informatietechnologiemanagement 2021

Veel studenten kiezen ervoor om een ​​Master of Arts te behalen om hen voor te bereiden op het vervullen van carrières in de geesteswetenschappen, kunst of sociale wetenschappen. De meeste MA-programma's nemen twee of drie jaar in beslag om een ​​bepaald onderwerp te voltooien. Wat is een MA in Information Technology Management? Informatietechnologiebeheer is de interdisciplinaire s… Meer informatie

Veel studenten kiezen ervoor om een ​​Master of Arts te behalen om hen voor te bereiden op het vervullen van carrières in de geesteswetenschappen, kunst of sociale wetenschappen. De meeste MA-programma's nemen twee of drie jaar in beslag om een ​​bepaald onderwerp te voltooien.

Wat is een MA in Information Technology Management? Informatietechnologiebeheer is de interdisciplinaire studie van computersystemen en aanverwante specialisaties zoals netwerkbeheer en cyberbeveiliging. Veel opleidingen op dit gebied bieden concentraties en keuzevakken die studenten naar een bepaald onderwijstraject leiden. Deze cursussen kunnen cyberveiligheidsmanagement, netwerktechnologie, business intelligence en analyse, cyberwetgeving, softwareontwerp en programmeren omvatten.

Veel studenten in dit vakgebied vertonen verschillende eigenschappen die werkgevers uit elke branche zouden kunnen waarderen. Afgestudeerden hebben vaak sterke technische schrijfvaardigheid en effectieve communicatievaardigheden. Deze studenten hebben ook de neiging om detailgericht te zijn in zowel persoonlijke als professionele projecten.

De kosten van het behalen van een masterdiploma in informatietechnologiebeheer hebben veel variabelen. Het type programma, de duur van het programma en de locatie van de universiteit kunnen allemaal van invloed zijn op het lesgeld. Veel studenten gebruiken beurzen, financiële hulp of werkstudieprogramma's om te helpen betalen voor een diploma.

Informatietechnologiebeheer is een zeer divers en zich ontwikkelend veld en biedt een groeiend aantal carrièremogelijkheden voor studenten met een gevorderd diploma. Studenten met een MA kunnen meer zelfverzekerd strijden om duurdere carrières en managementrollen, zoals computersysteemanalisten, computerprogrammeurs, webontwikkelaars, chief information officers, informatiesystemen en netwerkbeheerder. Er zijn ook tal van industrieën, waaronder handel, overheid en non-profitorganisaties, met een behoefte aan gekwalificeerde technologieprofessionals.

Het behalen van een masterdiploma kan een goede manier zijn om een ​​carrière te maken en ervaring op te doen. Je kunt ervoor kiezen om te studeren aan een van de vele universiteiten over de hele wereld of vanuit huis via een online programma. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
IUBH University of Applied Sciences – Online
Bad Honnef , Duitsland

Er is veel vraag naar IT-managers over de hele wereld en in veel verschillende bedrijfsgebieden. Afgestudeerden van IT-beheer hebben geweldige vooruitzichten voor diverse carr ... +

Er is veel vraag naar IT-managers over de hele wereld en in veel verschillende bedrijfsgebieden. Afgestudeerden van IT-beheer hebben geweldige vooruitzichten voor diverse carrières, zoals technologiemanagement, consulting en veranderings- of projectmanagement - maar hoe zorg je ervoor dat je de concurrentie op de markt voor bent? Overal zijn bedrijven uitermate geïnteresseerd in kandidaten met uitstekende technische kennis, maar ook met uitstekende communicatieve en leiderschapsvaardigheden. De IUBH Master in IT Management bereidt je voor op deze rollen en kan je een voorsprong geven op een lonende carrière. Met IUBH kun je 100% online studeren, op de campus, of tussen beide schakelen met onze nieuwe flexibele studieoptie. -
MA
Voltijds
Deeltijd
12 - 48 maanden
Engels
Online
 

International Black Sea University
Tbilisi , Georgië

Collegegeld voor internationale studenten: 3000 USD

Collegegeld voor internationale studenten: 3000 USD -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op