Master of Art Programma's in Hospitality in Estland

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven. Een stage bij een toeristische, restaurant, hotel of bedrijf wordt gewaardeerd opleiding als de cursussen is voorzien van hospitality management ervaring op de werkvloer. Deze ervaring kan hospitality professionals een merkbare voordeel geven bij sollicitaties na de training. &… Meer informatie

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Een stage bij een toeristische, restaurant, hotel of bedrijf wordt gewaardeerd opleiding als de cursussen is voorzien van hospitality management ervaring op de werkvloer. Deze ervaring kan hospitality professionals een merkbare voordeel geven bij sollicitaties na de training.

Estland is een democratische parlementaire republiek onderverdeeld in vijftien provincies, met als hoofdstad en grootste stad wezen Tallinn. Estland heeft 12 openbare en 8 prive-universiteiten. De oudste universiteit van het land is de universiteit van Tartu, in 1632 opgericht.

M.A. in Hospitality in Estland

Lees Minder
University of Tartu
Tartu, Estland

Het programma combineert het beheer en ontwerp van spa-producten, medische en recreatieve behandelingen en welzijn.

Het programma combineert het beheer en ontwerp van spa-producten, medische en recreatieve behandelingen en welzijn. -
MA
Voltijd
2 jaren
Engels
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here