close

Filters

Resultaten weergeven

2 Master of Art Opleidingen in Hospitality Management 2020

Of je net hebt voltooid uw undergraduate werk of al je carrière is begonnen, kunt u verder educatieve doelen na te streven. U kunt meestal voltooien van een master's degree in een tot twee jaar, die u kunt voorzien van uitgebreide studies en geven u de kennis die je nodig hebt om te stijgen naar een hoger niveau in uw vakgebied. Wat is een MA in Hospitality Management, kun je vragen? Deze g… Meer informatie

Of je net hebt voltooid uw undergraduate werk of al je carrière is begonnen, kunt u verder educatieve doelen na te streven. U kunt meestal voltooien van een master's degree in een tot twee jaar, die u kunt voorzien van uitgebreide studies en geven u de kennis die je nodig hebt om te stijgen naar een hoger niveau in uw vakgebied.

Wat is een MA in Hospitality Management, kun je vragen? Deze graad bereidt je voor functies in de horeca en toerisme-industrie die beter analytische, organisatorische en bestuurlijke vaardigheden. Zo kunt u leren over hotel en resort operaties tijdens de studie financiële planning, human resources, marketing en business development. De cursussen kan ook helpen u uw vaardigheden te bouwen met het oplossen van problemen en het project management.

Veel van de algemene competenties die je zou kunnen leren als je studeren hospitality management kan u helpen in veel aspecten van je leven.In termen van uw vakgebied, maar het hebben van een master's degree leidt vaak tot posities van meer verantwoordelijkheid in combinatie met betere salarissen.

Er zijn universiteiten over het woord, dat master's graden in hospitality management te bieden. Echter, de kosten varieert van school tot school en van land tot land. U kunt contact opnemen met het Admissions Office van elke school die jij interessant vindt om te weten te komen over hun honoraria.

Zodra u uw diploma te verwerven, misschien vind je dat een nieuw niveau van carrièremogelijkheden staan ​​voor u open. Voorbeelden hiervan zijn banen in hotels, op cruiseschepen en met bedrijven die organiseren en beheren tours. U zou een hotel manager, een cruise directeur te worden of zelfs open uw eigen bedrijf als consultant. In de horeca, posities zijn beschikbaar over de hele wereld in de gebieden waar u het meest zou willen werken.

Je kunt je master te verdienen zowel online als in een traditionele klaslokaal.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Tartu
Tartu, Estland

Het programma combineert het beheer en ontwerp van spa-producten, medische en recreatieve behandelingen en welzijn.

Het programma combineert het beheer en ontwerp van spa-producten, medische en recreatieve behandelingen en welzijn. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus
IUBH University of Applied Sciences
Bad Honnef, Duitsland +1 Meer

Hospitality Management bestrijkt een zeer breed terrein met talloze, vaak sectoroverschrijdende mogelijkheden. Naast de klassieke hotelsector omvat het de horeca en aangrenzen ... +

Hospitality Management bestrijkt een zeer breed terrein met talloze, vaak sectoroverschrijdende mogelijkheden. Naast de klassieke hotelsector omvat het de horeca en aangrenzende industrieën, zoals pretparken, casino's of luchtvaartmaatschappijen, en serviceproviders zoals hospitality consulting of IT-serviceproviders. Deze masteropleiding geeft je inzicht in een van de snelst groeiende wereldwijde industrieën. Je ontwikkelt bij ons operationele en strategische managementvaardigheden, die je later kunt toepassen in de horecasector. -
MA
Voltijds
2 semesters
Engels
sep 2020
Campus

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op