M.A. in Tuen Mun in Hongkong

Top Master of Art Opleidingen in Tuen Mun in Hongkong 2018

Master

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Tuen Mun is een stad in Hongkong gelegen langs de Tuen Mun rivier en is over het algemeen een woonwijk. Het heeft verschillende administratieve faciliteiten die een openbare bibliotheek en rechter bevatten. Het heeft ook twee instellingen voor hoger onderwijs in de nabijheid.

Master of Art Programma's in Tuen Mun in Hongkong

Lees meer

Meesterkunstenaar In Het Internationale Hoger Onderwijs En Management

Lingnan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Hongkong Tuen Mun +1 more

De master of Arts in internationaal hoger onderwijs en management is ontworpen voor diegenen die serieus onderzoek willen doen naar internationaal hoger onderwijs, beleid en bestuur, evenals management- en leiderschapskwesties bij het beheer van de hedendaagse universiteit. [+]

Master of Arts in internationaal hoger onderwijs en management

De master of Arts in internationaal hoger onderwijs en management is ontworpen voor diegenen die serieus onderzoek willen doen naar internationaal hoger onderwijs, beleid en bestuur, evenals management- en leiderschapskwesties bij het beheer van de hedendaagse universiteit. Het IHEM-programma zou een beroep doen op diegenen die op dit moment geavanceerde functies op het gebied van management of beleid in het hoger onderwijs willen uitoefenen of ernaar willen streven.

Het IHEM-programma biedt studenten echt comparatieve en internationale perspectieven voor het begrijpen van snelle sociale, economische en politieke veranderingen in de context van globalisering waarmee hedendaagse universiteiten worden geconfronteerd. Het creƫert een internationaal platform voor vooraanstaande wetenschappers op het gebied van internationaal hoger onderwijs, beleid en management om met studenten in te gaan in een kritische analyse van copingstrategieƫn en veranderend universitair bestuur wanneer hedendaagse universiteiten te maken hebben met snelle sociale, economische, demografische en politieke transformaties over verschillende delen van de wereld.... [-]