MA in de Verenigde Gödöllő in Hongarije

Beste Master of Art Programma's in de Verenigde Gödöllő in Hongarije 2019

Master

Een MA is een master's degree toegekend aan studenten die een programma te bestuderen geesteswetenschappen of beeldende kunst vakken zoals geschiedenis, communicatie, filosofie, theologie of Engels hebben afgerond. Een Master of Arts graad vereist meestal cursussen, onderzoek en schriftelijke examens.

Hongarije is een land in Centraal-Europa. Het is gelegen in het Karpaten bekken en wordt begrensd door Slowakije in het noorden, Oekraïne en Roemenië in het oosten, Servië en Kroatië in het zuiden, Slovenië naar het zuidwesten en Oostenrijk in het westen.

Gödöllő is een klein Hongaars dorp dat thuis speelt voor 34.000 bewoners. Het gebied omvat de belangrijkste agrarische instituut dat een verscheidenheid van programma's in deze en aanverwante gebieden biedt.

Master of Art Programma's in de Verenigde Gödöllő in Hongarije

Lees meer

MSc in management en leiderschap

Szent István University
Campus Voltijd 4 semesters September 2019 Hongarije Gödöllő

Het doel van de training is om specialisten voor de ondernemingen en non-profit sector, die beschikken over uitgebreide en geïntegreerde professionele kennis over managementvaardigheden. [+]

Doelstellingen van de opleiding:

Het doel van de training is om specialisten voor de ondernemingen en non-profit sector, die beschikken over uitgebreide en geïntegreerde professionele kennis over managementvaardigheden. De afgestudeerden van de cursus in staat zijn om te analyseren, ontwikkelen, organiseren, controleren en beheren van de procedures bij de organisaties van de particuliere sector en de non-profitsector. Ze kunnen herkennen, analyseren en oplossen van de nieuwe problemen, terwijl ze gebruik maken van de verworven categorieën van individuele en georganiseerde leren en gebruik maken van hun mogelijkheden voor innovatie en creatief denken. Er is een mogelijkheid om te studeren aan specialisaties in de laatste twee semesters van de cursus (Business Consulting, Human Resource Management en Organization Development). Ze juiste kennis basis voor de hand met hun studie in de frames van de PhD opleiding kunnen krijgen ook. Deze cursus bevat ook bezoeken aan nationale en multinationale ondernemingen, zodat de leerlingen praktische kennis over management studies kon winnen.... [-]