$close

Filters

Resultaten weergeven

2 MA's in Historische onderzoeksmethoden 2022

Studenten die hun vaardigheden willen verbeteren en hun kennis willen verdiepen in hun vakgebied, kunnen een Master of Arts-diploma behalen. Geavanceerde graden kunnen een jaar of langer duren voor voltooiing, of tot meerdere jaren, afhankelijk van de cursussen en proefschriftvereisten. Wat is een MA in historische onderzoeksmethodologieën? Dit geavanceerde vakgebied kan studenten preciezer met… Meer informatie

Studenten die hun vaardigheden willen verbeteren en hun kennis willen verdiepen in hun vakgebied, kunnen een Master of Arts-diploma behalen. Geavanceerde graden kunnen een jaar of langer duren voor voltooiing, of tot meerdere jaren, afhankelijk van de cursussen en proefschriftvereisten.

Wat is een MA in historische onderzoeksmethodologieën? Dit geavanceerde vakgebied kan studenten preciezer methoden leren voor intensief historisch onderzoek, kwalitatieve en kwantitatieve analyse en het toepassen van onderzoeksvaardigheden. Studenten met graden in de geschiedenis kunnen ervoor kiezen om deze specialiteit toe te voegen aan hun kennis. Representatieve onderwerpen zijn onder meer Afrikaans kolonialisme, cultuur en maatschappij, culturen in het Nabije en Midden-Oosten vanaf de kruisvaarperiodes door moderne trends, Zuid-Aziatische doctrine en literatuur, of Aziatische oorlogen.

Afgestudeerden kunnen schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden toepassen op alle aspecten van hun professionele loopbaan. Ze kunnen ook geavanceerde onderzoeksvaardigheden gebruiken en deze toepassen bij het bestuderen van verschillende onderwerpen, terwijl ze hun ervaring gebruiken om meerdere gegevenspunten samen te brengen tot een samenhangend en overtuigend argument.

De kosten van het programma kunnen variëren, afhankelijk van het feit of de student een voltijds of deeltijdrooster neemt, de locatie van de universiteit, en of de lessen worden geleid door een professor of dat meer werk wordt voltooid op een zelfstudieprogramma. studie basis.

Studenten vinden carrièremogelijkheden bij militaire organisaties als directeuren van historische onderzoeksafdelingen, historici of analisten. Ze kunnen ook posities vinden als architectuurhistorici of consulenten van conserveringen. Sommige wetenschappers kiezen ervoor om in de academische wereld te blijven en posities in te nemen als geschiedenisprofessoren of onderzoeksgeleerden. Overheids- of non-profitorganisaties kunnen afgestudeerden aannemen als curatoren, toezichthistorici of museumbeheerders. Voor diegenen die graag schrijven, kunnen banen beschikbaar zijn als geschiedkundig onderzoekschrijvers of uitgevers voor geschiedenispublicaties.

Masters-programma's in historische onderzoeksmethoden kunnen online of op locatie worden gevolgd aan universiteiten in vele delen van de wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
Goldsmiths, University of London
Londen, Verenigd Koninkrijk

Deze MA stimuleert nieuwe kennis en inzichten over de onderstudie en vaak gemarginaliseerde ervaringen van zwarte Britten.

Deze MA stimuleert nieuwe kennis en inzichten over de onderstudie en vaak gemarginaliseerde ervaringen van zwarte Britten. -
MA
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
 
Providence College School of Professional Studies
Providence, Verenigde Staten

Decennia lang heeft het Providence College Master of Arts in History-programma alumni voortgebracht die een grondige kennis hebben opgedaan van de kwesties en gebeurtenissen d ... +

Decennia lang heeft het Providence College Master of Arts in History-programma alumni voortgebracht die een grondige kennis hebben opgedaan van de kwesties en gebeurtenissen die de leeftijden hebben bepaald en deze in praktijk hebben gebracht - in klaslokalen, rechtszalen en vergaderzalen. -
MA
Campus