close

Filters

Resultaten weergeven

Master of Art Opleidingen in Hispanistiek 2021

Na het voltooien van een undergraduate of bachelor 's graad, kunnen individuen willen een hoger onderwijs te volgen. De volgende stap is meestal de master programma 's. Om een ​​meester 's graad te verdienen, moet een individu een bepaalde hoeveelheid credits te voltooien, meestal van een openbare of State University. Dit kan tussen de 1-2 jaar full-time studie. Studenten zich… Meer informatie

Na het voltooien van een undergraduate of bachelor 's graad, kunnen individuen willen een hoger onderwijs te volgen. De volgende stap is meestal de master programma 's. Om een ​​meester 's graad te verdienen, moet een individu een bepaalde hoeveelheid credits te voltooien, meestal van een openbare of State University. Dit kan tussen de 1-2 jaar full-time studie.

Studenten zich misschien afvragen, wat is een MA in de Latijns-Amerikaanse Studies? Dit programma omvat de steeds veranderende aard van de Latijns-Amerikaanse samenleving, met speciale aandacht voor inheemse groepen, gezondheid, milieu, onderwijs, gender en de manieren waarop de maatschappij in wisselwerking met andere culturen. Studenten zullen ook onderzoek naar culturele uitingen, evenals de regio 's huidige modernisering processen uit te voeren. Enkele van de aangeboden cursussen omvatten vergelijkende literatuurwetenschap in theorie en praktijk, tweetaligheid, moderne Spaanse populaire cultuur, culturele studies, overheidsbeleid in Latijns-Amerika en de Spaanse literatuur.

Er zijn veel voordelen aan het verkrijgen van een hoger onderwijs, in het bijzonder een meester 's degree in dit gebied. Als er niets anders, kan de mate profiteren van de afgestudeerde met kennis over de belangrijkste Latijns-Amerikaanse vraagstukken op het gebied van literatuur, taalkunde en de moderne geschiedenis. Studenten zullen ook leren hoe ze zelfstandig onderzoek uit te voeren en zet dit onderzoek tot een goed ontwikkelde academische werk.

Elke master programma 's zullen verschillende registratie kosten, afhankelijk van de instelling en het land is gelegen in hebben. Voor specifieke vergoedingen en informatie, zijn geïnteresseerde studenten aangemoedigd om rechtstreeks contact opnemen met de school.

Er zijn veel carrièremogelijkheden voor studenten die hun meester 's in Latijns-Amerikaanse studies af te ronden. Veel afgestudeerden kunnen werk vinden in overheidsinstellingen, meestal als vertalers of Foreign Service officieren. Zij kunnen ook een loopbaan in de public relations en sociale diensten in de VS vindenen in het buitenland, of in het Peace Corps, strijdkrachten of met rechtshandhaving. Er kunnen ook kansen in marketing of de internationale betrekkingen met particuliere bedrijven. Afgestudeerden kunnen ook lesgeven carrière na te streven op alle niveaus en op verschillende gebieden.

De meeste programma's kan worden voltooid part keer in twee jaar of full-time in een jaar. Online cursus kan ook voor studenten die geen toegang tot de school kan hebben worden aangeboden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
The George Washington University - Elliott School Of International Affairs
Washington, Verenigde Staten

Ontwikkel een breed en diep begrip van de politieke, economische, historische en culturele kwesties in het hedendaagse Latijns-Amerika met een masterdiploma dat een verscheide ... +

Ontwikkel een breed en diep begrip van de politieke, economische, historische en culturele kwesties in het hedendaagse Latijns-Amerika met een masterdiploma dat een verscheidenheid aan loopbaantrajecten ondersteunt. Onze afgestudeerden zijn leiders die slagen in de overheid, de particuliere sector en multinationale en niet-gouvernementele organisaties. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op