Master of Arts Opleiding in de Verenigde Saint Andrews in UK

Top Master of Art Programma's in de Verenigde Saint Andrews in UK 2018

Master

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

St. Andrews is gelegen in Schotland en staat bekend als de bakermat van de golfsport. Een van de vijftien Schotse universiteiten, is de Universiteit van St. Andrews is er gevestigd. Het is ook de oudste Schotse universiteit, opgericht in 1410.

Graduate Studies in de Verenigde Saint Andrews in UK

Lees meer

Ma In Duurzame Ontwikkeling En Strategisch Management In Energie

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Saint Andrews

«Duurzame ontwikkeling en Strategic Management in Energy» masteropleiding (met de afgestudeerden hoofdvak in Management) gezamenlijk wordt uitgevoerd met St Andrews University, een van de oudste en toonaangevende Britse universiteiten, dat tijdens de zeshonderd jaar lange geschiedenis, heeft de reputatie van de gewonnen een wereldklasse onderwijs en onderzoek center. [+]

Top Masters of Arts (M.A.) in de Verenigde Saint Andrews in UK. programma Profiel «Duurzame ontwikkeling en Strategic Management in Energy» Masteropleiding (Met de afgestudeerden hoofdvak in Management) wordt gezamenlijk uitgevoerd met St Andrews University, een van de oudste en toonaangevende Britse universiteiten, dat tijdens de zeshonderd jaar lange geschiedenis, heeft de reputatie van een wereldklasse onderwijs- en onderzoekscentrum gewonnen. Het programma biedt een unieke kans voor vijf Russische en vijf Britse masterstudenten deskundigen zowel in duurzame energie en strategisch management in energie. De afgestudeerden krijgen twee diploma's en twee masteropleidingen: St Andrews University diploma in duurzame ontwikkeling (Master of Arts in Duurzame Ontwikkeling) en MGIMO universitair diploma in Management (Master of Arts in Management). De nieuwe masteropleiding heeft een origineel formaat, dat bestaat uit twee afzonderlijke jaar durende componenten: Duurzame ontwikkeling en Strategic Management in Energy. Het eerste studiejaar is gewijd aan duurzame ontwikkeling en wordt gehouden op St. Andrews. Het tweede studiejaar wordt gehouden op MIEP MGIMO bij de masteropleiding in Management, die disciplines in strategisch management in energie omvat. De masteropleiding kunnen worden verbonden door personen die beschikken over een BA graad of een specialist diploma, die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van fundamentele onderwijs op het gebied van duurzame ontwikkeling en strategisch management in energie, en die geneigd zijn om te onderzoeken door middel van onafhankelijke analyse. De looptijd van het programma is twee jaar. Het programma wordt in het Engels gegeven. Tijdens het eerste jaar van de master-studenten worden opgeleid bij St Andrews University, Schotland,... [-]