MA Opleiding in de Verenigde Medway in UK

Top MA Programma's in de Verenigde Medway in UK 2018

Master

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Medway is in Zuidoost-Engeland. Het is een agglomeratie aan de kust, en het was een essentieel werf tot 1984. Er zijn slechts twee instellingen voor tertiair onderwijs in het gebied.

MA's in de Verenigde Medway in UK

Lees meer

MA Gedrukt Textiel Voor Mode

University for the Creative Arts
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Rochester +1 more

MA Gedrukt textiel voor mode [+]

MA Gedrukt textiel voor mode

MA Gedrukt textiel voor mode

Afdrukken voor fashioncovers: bedrukte textielcollecties voor mode, afgedrukte voorbeelden, proefdrukwerk, prototypes van gedrukte kleding, ontwerpconcepten van drukwerk of assortimentsplannen, en gedrukte modegerelateerde producten of accessoires.

Print voor interieurs omvat bedrukte meubels, in de mode geleide concepten voor interieurafdrukken, eenmalig bedrukt textiel, installatie- of locatiespecifieke werken, prototypen voor gedrukte producten, vloer- en wandbekledingen en afdruktoepassingen voor buiten.

Studieduur: een jaar fulltime of twee jaar parttime

Start: september 2017

Campus: UCA Rochester... [-]


MA Fashion Photography

University for the Creative Arts
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Rochester +1 more

Achter elke mooie mode-shoot zit een getalenteerde fotograaf. Wees die fotograaf. Als student van MA Fashion Photography bouw je voort op je bestaande mode- en fotografiekennis om een ​​Masters-project te identificeren, ontwikkelen en beheren. [+]

MA Fashion Photography

Achter elke mooie mode-shoot zit een getalenteerde fotograaf. Wees die fotograaf.

Als student van MA Fashion Photography bouw je voort op je bestaande mode- en fotografiekennis om een ​​Masters-project te identificeren, ontwikkelen en beheren.

Gedurende de cursus heeft u toegang tot de ultramoderne fotografie van UCA en kunt u deelnemen aan een verscheidenheid aan lezingen, seminars, tutorials en workshops, met regelmatige bezoeken buiten de campus aan shoots en tentoonstellingen.

Studieduur: een jaar fulltime of twee jaar parttime

Start: september 2017

Campus: UCA Rochester

Cursus overzicht

Onze MA Fashion Photography cursus biedt je de mogelijkheid om je praktische modefotovaardigheden te ontwikkelen terwijl je een stevige basis krijgt in kritisch denken en theorie.... [-]


MA Fotografie

University for the Creative Arts
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Rochester +1 more

Onze MA Photography cursus benadert fotografie als een uitgebreide visuele discipline. Je zult worden aangemoedigd om met vertrouwen complexe en uitgebreide fotoprojecten te produceren en je bezig te houden met experimentele en speculatieve benaderingen om te maken. [+]

MA Fotografie

Onze MA Photography cursus benadert fotografie als een uitgebreide visuele discipline. Je zult worden aangemoedigd om met vertrouwen complexe en uitgebreide fotoprojecten te produceren en je bezig te houden met experimentele en speculatieve benaderingen om te maken.

We bieden een dynamische en opwindende omgeving voor het bestuderen van de kritische theorie van fotografie, en deze cursus houdt zich bezig met het lezen en schrijven over het beeld. MA Photography besteedt ook veel aandacht aan de verspreiding, tentoonstelling en publicatie van fotografisch werk.

We bieden gespecialiseerde digitale en analoge faciliteiten voor grootformaat afdrukken in kleur en zwart-wit.... [-]


MA Hedendaagse Juwelen

University for the Creative Arts
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Rochester +1 more

Onze MA Contemporary Jewellery-cursus viert de bijdrage van individuele kunstenaars en ontwerpers. Hiermee kunt u de grenzen van uw praktijk verleggen door geavanceerde ideeën in juwelen te onderzoeken waaraan u eerder niet bent blootgesteld. [+]

MA hedendaagse juwelen

Onze MA Contemporary Jewellery-cursus viert de bijdrage van individuele kunstenaars en ontwerpers. Hiermee kunt u de grenzen van uw praktijk verleggen door geavanceerde ideeën in juwelen te onderzoeken waaraan u eerder niet bent blootgesteld.

Als student van deze cursus ben je vrij om een ​​verscheidenheid aan materialen te verkennen en te experimenteren met schaal, vorm, ornament en body-versiering in onze speciale faciliteiten.

Studieduur: een jaar fulltime of twee jaar parttime

Start: september 2017

Campus: UCA Rochester

Cursus overzicht

Onze cursus is ontvankelijk voor een breed scala aan onderwerpen en creatieve disciplines, waaronder beeldende kunst, mode, design en fotografie. Het is ontworpen om u aan te moedigen om de relatie tussen sieraden en andere verwante disciplines te verkennen.... [-]