Master of Arts (MA) in de Verenigde Rochester in UK

Beste Graduate Studies in de Verenigde Rochester in UK 2018

Master

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Rochester in Kent is bekend als de favoriete residentie van Charles Dickens. Er zijn geen lokale universiteiten of tertiair onderwijs hogescholen, maar omdat het is gelegen in Kent meeste studenten gaan naar Kent de hogescholen.

Masters of Arts in de Verenigde Rochester in UK

Lees meer

MA Gedrukt Textiel Voor Mode

University for the Creative Arts
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Rochester +1 more

MA Gedrukt textiel voor mode [+]

MA Gedrukt textiel voor mode

MA Gedrukt textiel voor mode

Afdrukken voor fashioncovers: bedrukte textielcollecties voor mode, afgedrukte voorbeelden, proefdrukwerk, prototypes van gedrukte kleding, ontwerpconcepten van drukwerk of assortimentsplannen, en gedrukte modegerelateerde producten of accessoires.

Print voor interieurs omvat bedrukte meubels, in de mode geleide concepten voor interieurafdrukken, eenmalig bedrukt textiel, installatie- of locatiespecifieke werken, prototypen voor gedrukte producten, vloer- en wandbekledingen en afdruktoepassingen voor buiten.

Studieduur: een jaar fulltime of twee jaar parttime

Start: september 2017

Campus: UCA Rochester... [-]


MA Fashion Photography

University for the Creative Arts
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Rochester +1 more

Achter elke mooie mode-shoot zit een getalenteerde fotograaf. Wees die fotograaf. Als student van MA Fashion Photography bouw je voort op je bestaande mode- en fotografiekennis om een ​​Masters-project te identificeren, ontwikkelen en beheren. [+]

MA Fashion Photography

Achter elke mooie mode-shoot zit een getalenteerde fotograaf. Wees die fotograaf.

Als student van MA Fashion Photography bouw je voort op je bestaande mode- en fotografiekennis om een ​​Masters-project te identificeren, ontwikkelen en beheren.

Gedurende de cursus heeft u toegang tot de ultramoderne fotografie van UCA en kunt u deelnemen aan een verscheidenheid aan lezingen, seminars, tutorials en workshops, met regelmatige bezoeken buiten de campus aan shoots en tentoonstellingen.

Studieduur: een jaar fulltime of twee jaar parttime

Start: september 2017

Campus: UCA Rochester

Cursus overzicht

Onze MA Fashion Photography cursus biedt je de mogelijkheid om je praktische modefotovaardigheden te ontwikkelen terwijl je een stevige basis krijgt in kritisch denken en theorie.... [-]


MA Fotografie

University for the Creative Arts
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Rochester +1 more

Onze MA Photography cursus benadert fotografie als een uitgebreide visuele discipline. Je zult worden aangemoedigd om met vertrouwen complexe en uitgebreide fotoprojecten te produceren en je bezig te houden met experimentele en speculatieve benaderingen om te maken. [+]

MA Fotografie

Onze MA Photography cursus benadert fotografie als een uitgebreide visuele discipline. Je zult worden aangemoedigd om met vertrouwen complexe en uitgebreide fotoprojecten te produceren en je bezig te houden met experimentele en speculatieve benaderingen om te maken.

We bieden een dynamische en opwindende omgeving voor het bestuderen van de kritische theorie van fotografie, en deze cursus houdt zich bezig met het lezen en schrijven over het beeld. MA Photography besteedt ook veel aandacht aan de verspreiding, tentoonstelling en publicatie van fotografisch werk.

We bieden gespecialiseerde digitale en analoge faciliteiten voor grootformaat afdrukken in kleur en zwart-wit.... [-]


MA Hedendaagse Juwelen

University for the Creative Arts
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Rochester +1 more

Onze MA Contemporary Jewellery-cursus viert de bijdrage van individuele kunstenaars en ontwerpers. Hiermee kunt u de grenzen van uw praktijk verleggen door geavanceerde ideeën in juwelen te onderzoeken waaraan u eerder niet bent blootgesteld. [+]

MA hedendaagse juwelen

Onze MA Contemporary Jewellery-cursus viert de bijdrage van individuele kunstenaars en ontwerpers. Hiermee kunt u de grenzen van uw praktijk verleggen door geavanceerde ideeën in juwelen te onderzoeken waaraan u eerder niet bent blootgesteld.

Als student van deze cursus ben je vrij om een ​​verscheidenheid aan materialen te verkennen en te experimenteren met schaal, vorm, ornament en body-versiering in onze speciale faciliteiten.

Studieduur: een jaar fulltime of twee jaar parttime

Start: september 2017

Campus: UCA Rochester

Cursus overzicht

Onze cursus is ontvankelijk voor een breed scala aan onderwerpen en creatieve disciplines, waaronder beeldende kunst, mode, design en fotografie. Het is ontworpen om u aan te moedigen om de relatie tussen sieraden en andere verwante disciplines te verkennen.... [-]