Master of Arts Opleiding in de Verenigde Manchester in UK

Top Masters of Arts in de Verenigde Manchester in UK 2018

Master

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Manchester staat bekend om haar architectuur en heeft UK op een na grootste stedelijke gebied, 5 keer groter dan de stad zelf. Er zijn slechts drie universiteiten, maar ze hebben in totaal 73.000 studenten.

MA Opleidingen in de Verenigde Manchester in UK

Lees meer

Ma Wet

The University of Law
Campus Voltijd 9 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham Guildford Manchester +3 more

Onze MA wet is ontworpen voor niet-wetenschappelijke afgestudeerden die een wettelijke kwalificatie op masters niveau willen krijgen. Een MA-wet is een internationaal erkende kwalificatie die ideaal is voor een carrièrepad zowel binnen als buiten de juridische sector. [+]

MA Law

Onze MA wet is ontworpen voor niet-wetenschappelijke afgestudeerden die een wettelijke kwalificatie op masters niveau willen krijgen. Een MA-wet is een internationaal erkende kwalificatie die ideaal is voor een carrièrepad zowel binnen als buiten de juridische sector.

Leer door ervaring via praktische workshops, probleemgestuurd leren, onderhandelingen, demonstraties en presentaties Ontwikkel essentiële professionele vaardigheden in analyse, probleemoplossing en onderzoek Onderzoek een rechtsgebied dat u interesseert via uw eigen onderzoeksproject Je zou in aanmerking kunnen komen voor een postdoctorale studielening Cursus benodigd heden Om in aanmerking te komen om deel te nemen aan onze MA Law, moet je over een undergraduate degree (of gelijkwaardig) beschikken van 2: 1 of hoger in elke discipline. Overseas afgestudeerden en mature niet-afgestudeerden:Stuur je kwalificaties naar het toelatings-team dat je kan adviseren over je geschiktheid voor de cursus Als u besluit om door te gaan naar de BPTC, vraagt ​​u een certificaat van academische standing aan bij de Bar Standards Board (BSB). Als je een diploma hebt behaald buiten het Verenigd Koninkrijk en je komt niet uit een Engelssprekende meerderheid: Een gewaarmerkte kopie van elk document dat bewijst dat u gekwalificeerd bent in het Engels op CEFR-niveau B2 of hoger in elk van de vier componenten van het leren van talen. [-]

Full-time MA in Digital Management

Hyper Island
Campus Voltijd 24 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester Londen Groot-Brittannië (UK) Online +2 more

[+]

Het geeft een unieke kans om te leren van toonaangevende denkers en principes toe te passen in een leeromgeving die real-world uitdagingen weerspiegelt.

BAC geaccrediteerd [-]

Hyper Island
Campus Voltijd 24 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Manchester Londen Groot-Brittannië (UK) Online +2 more

[+]

Top Master of Art Programma's in de Verenigde Manchester in UK. Behavioural psychologie Participatief onderzoek gereedschap [-]

MA in Graphic Design and Art Direction

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Engagement met digitale en het maken van technologie staat centraal in het ontdekken en benutten van nieuwe manier van denken in het ontwerp.

Deze cursus is van bijzonder belang voor degenen die geïnteresseerd zijn in een effectieve visuele communicatie en het ontwikkelen van innovatieve concepten en benaderingen in de publicatie ontwerp, illustratie, motion graphics, corporate identity, fotografie, design voor digitale media en grafisch ontwerp voor reclame.

Kenmerken en voordelen van de cursus

Kritisch praktische ontwerpers op de hoogte, de groep werkt experimenteel, geïnspireerd door nieuwe inzichten en mogelijkheden. Tijdens zijn studie in de richting van een bepaalde kwalificatie op MA / MFA-niveau, leerlingen ervaren hun onderwerp in de bredere context van de hedendaagse ontwerppraktijk.... [-]


MA In Interior Design

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

[+]

Je zal normaal gesproken een undergraduate Britse graad of internationaal equivalent of een diploma-gelijkwaardige postgraduate diploma of een beroepskwalificatie. Als alternatief kunt u worden toegelaten als u de juiste kennis en vaardigheden op graad standaard kan aantonen. Daarnaast kunt u ook nodig hebt om een ​​Digitaal Portfolio in te dienen.

[-]

Ma In Multimedia Journalistiek

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Deze cursus biedt een directe route in de 21e eeuw de journalistiek. Afgestudeerden van alle disciplines zijn uitgerust met kennis en vaardigheden in de journalistiek door middel van intensieve praktische opleiding en onderwijs. Ontworpen om aan de eisen van de media werkgevers in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten te voldoen, wordt de cursus gegeven door toegewijde medewerkers met media en ervaring in de sector, en sterke professionele verbindingen. [+]

Ontworpen om aan de eisen van de media werkgevers in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten te voldoen, wordt de cursus gegeven door toegewijde medewerkers met media en ervaring in de sector, en sterke professionele verbindingen. U profiteert van een verplichte stage en geeft daarbij belangrijke mogelijkheden om te netwerken en het verbeteren van uw inzetbaarheid.

[-]

MA In Leerbehoeften En Inclusief Onderwijs

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Deze prijs biedt de mogelijkheid om te werken met theoretische perspectieven en onderzoek op het gebied van inclusie en invaliditeit, zowel nationaal als wereldwijd. Het programma is relevant voor zowel de Britse als internationale aanvragers en gaat ervan uit dat termen als insluiting, handicap en speciale behoeften betwistbaar zijn. [+]

Deze prijs biedt de mogelijkheid om te werken met theoretische perspectieven en onderzoek op het gebied van inclusie en invaliditeit, zowel nationaal als wereldwijd. Het programma is relevant voor zowel Britse als internationale aanvragers en gaat uit van het uitgangspunt dat termen als inclusie, handicap en speciale behoeften betwistbaar zijn.

Je wordt aangemoedigd om kritisch deel te nemen aan die sociale, politieke en wereldwijde debatten met betrekking tot het onderwijs aan gemarginaliseerde groepen van kinderen en jongeren.

De vraag hoe onderwijs een grotere rechtvaardigheid kan bevorderen in een steeds diversere samenleving staat centraal in de prijs. Op deze manier biedt de MA een uitstekende professionele ontwikkeling voor diegenen die in het onderwijs werkzaam zijn, waardoor ze hun kennis van hoe een meer inclusieve praktijk kan worden ontwikkeld in hun eigen professionele omgeving of landcontext, kunnen verdiepen.... [-]


Ma In Het Onderwijs Studies

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Dit programma biedt een intellectueel grondige analyse van educatieve processen, systemen en benaderingen, en hun culturele, maatschappelijke, politieke, historische en economische context. Promovendi in staat zijn om deel te nemen, en de wedstrijd, veranderende discoursen geïllustreerd aan de hand van het debat over waarden, persoonlijke en sociale betrokkenheid en hoe deze betrekking hebben op gemeenschappen en samenlevingen. [+]

Onderwijs Studies houdt zich bezig met het begrijpen van hoe mensen ontwikkelen en leren in hun leven, de aard van kennis en kritisch engagement met manieren van weten en begrijpen.

Dit programma biedt een intellectueel grondige analyse van educatieve processen, systemen en benaderingen, en hun culturele, maatschappelijke, politieke, historische en economische context.

Collaborative Research Project [-]

MA In Internationale Betrekkingen En Wereldwijde Communicatie

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

We leven in een met communicatie verzadigde wereld waar 24-uursberichtgeving, toegang tot internet en het gebruik van sociale media de norm zijn geworden voor miljoenen mensen. Wereldwijde evenementen worden onmiddellijk gemeld door de nieuwsmedia, geanalyseerd en geïnterpreteerd door hen en miljoenen gewone burgers. [+]

We leven in een met communicatie verzadigde wereld waar 24-uursberichtgeving, toegang tot internet en het gebruik van sociale media de norm zijn geworden voor miljoenen mensen. Wereldwijde evenementen worden onmiddellijk gemeld door de nieuwsmedia, geanalyseerd en geïnterpreteerd door hen en miljoenen gewone burgers. Deze ontwikkelingen dagen de traditioneel geheime praktijken van internationale diplomatie uit en het vermogen van regeringen om informatie te beheersen en tegelijkertijd krachtige nieuwe instrumenten voor propaganda te creëren; ze versterken het belang van culturele of 'zachte' macht in internationale relaties, en ze hebben ook de aard van oorlogvoering getransformeerd.

... [-]

MA In Engelse Les Geven Aan Sprekers Van Andere Talen

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

De MA TESOL en Applied Linguistics is een spannende en innovatieve nieuwe cursus die je de vaardigheden verschaft die essentieel zijn voor een carrière in een van 's werelds snelstgroeiende beroepen. De cursus wordt verzorgd door docenten met jarenlange ervaring in het lesgeven in het Engels en postdoctoraal toezicht. [+]

De MA TESOL en Applied Linguistics is een spannende en innovatieve nieuwe cursus die je de vaardigheden verschaft die essentieel zijn voor een carrière in een van 's werelds snelstgroeiende beroepen.

De cursus wordt verzorgd door docenten met jarenlange ervaring in het lesgeven in het Engels en postdoctoraal toezicht.

Op leerling gericht lesgeven stelt je in staat om met deskundige ondersteuning te reflecteren op de praktijk en de theorie van TESOL, in het licht van de meest recente vooruitgang in het begrijpen van taalonderwijs en -leren. Het programma combineert de studie van theorieën, methoden en materialen met een gedetailleerde analyse van taal en een bewustzijn van praktische onderzoeksmethoden. Het bereidt je voor op werk in meerdere educatieve omgevingen en is ook een uitstekende voorbereiding op verdere postdoctorale studie.... [-]


MA In Bibliotheek- En Informatiebeheer

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Deze route, erkend en goedgekeurd door het Chartered Institute of Library and Information Professionals (CILIP), bereidt afgestudeerden van alle disciplines voor op een carrière in de moderne informatiemaatschappij en haar industrieën. [+]

Deze route, erkend en goedgekeurd door het Chartered Institute of Library and Information Professionals (CILIP), bereidt afgestudeerden van alle disciplines voor op een carrière in de moderne informatiemaatschappij en haar industrieën.

Het aangeleerde element komt overeen met een postdoctoraal diploma en maakt het als professionele kwalificatie mogelijk om in uw eerste professionele functie progressie naar Chartership te maken. Je studie zal zich richten op de principes voor de organisatie, het terugvinden en de toegankelijkheid van informatie en op het strategisch management van informatieorganisaties, zoals bibliotheken, het informatielandschap, bijvoorbeeld online en op het web, en op de ontwikkeling van bibliotheekdiensten van alle soorten. Succesvolle afronding van een proefschrift ontwikkelt uw kennis van het vakgebied en vaardigheden als een onderzoeker die resulteert in de toekenning van MA. U kunt een plaatsing doen, die wij u helpen bij de bron, in informatie-eenheden, bibliotheken en andere relevante centra, waaronder grote bedrijven, de lokale overheid, de National Health Service, financiële en juridische diensten. Dit biedt netwerkmogelijkheden binnen de bibliotheek-, informatie- en media-industrie.... [-]


Ma Mode In Koop En Merchandise Management

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Dit is een een-jaar-industrie geleide programma, dat u de mogelijkheid om specialistische kennis van de hedendaagse mode buying en merchandising te ontwikkelen vanuit een bestuurlijk perspectief geeft. Ontwikkeld in samenwerking met de industrie specialisten om innovatieve projecten te informeren en eigentijdse inhoud te behouden en bevorderen van innovatieve projecten. [+]

Dit is een een-jaar-industrie geleide programma, dat u de mogelijkheid om specialistische kennis van de hedendaagse mode buying en merchandising te ontwikkelen vanuit een bestuurlijk perspectief geeft. Ontwikkeld in samenwerking met de industrie specialisten om innovatieve projecten te informeren en eigentijdse inhoud te behouden en bevorderen van innovatieve projecten.

Gedurende de Master's ontwikkel je professionele, bestuurlijke en persoonlijke vaardigheden, met inbegrip van commercieel bewustzijn, onderhandelen en relationship management vaardigheden, naast het ontwikkelen van uw visuele vaardigheden in een zakelijke context om u in staat om succesvol te opereren binnen de wereldwijde industrie.... [-]


Ma In De Kindertijd En Jeugd Studies

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester +1 more

Deze prijs biedt een mogelijkheid voor zowel bestaande en aspirant-professionals die verband houden met kinderen en jongeren te diep en kritisch reflecteren over de relatie tussen de structuren en het beleid aangeboden door samenlevingen en hoe deze interactie met individuen 'zelfverwerkelijking. [+]

Deze prijs biedt een mogelijkheid voor zowel bestaande en aspirant-professionals die verband houden met kinderen en jongeren te diep en kritisch reflecteren over de relatie tussen de structuren en het beleid aangeboden door samenlevingen en hoe deze interactie met individuen 'zelfverwerkelijking.

De full-time MA kindertijd en jeugd Studies wordt normaal geroosterd voor het lesgeven op twee dagen per week (momenteel dinsdag en donderdag), met bijkomende onafhankelijke, begeleide studie-eisen. Evenals (30 studiepunten) leerde eenheden van de studie, deze cursus biedt ook mogelijkheden om de praktijk ervaring in het Verenigd Koninkrijk educatieve contexten (via optionele eenheid keuze) te krijgen, en iedere student onderneemt een (60 studiepunten) proefschrift, waardoor een grondige en uitgebreide studie in een gebied van belang en relevantie.... [-]


MA In International Tourism And Hospitality Management

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

Toerisme en gastvrijheid zijn groeiende wereldwijde industrieën, wat resulteert in een toegenomen vraag naar bekwame managers om internationale organisaties te leiden en te ontwikkelen. [+]

Toerisme en gastvrijheid zijn groeiende wereldwijde industrieën, wat resulteert in een toegenomen vraag naar bekwame managers om internationale organisaties te leiden en te ontwikkelen.

Het MA International Tourism and Hospitality Management voorziet u van de nodige tools om de belangrijkste invloeden op de internationale bedrijfsomgeving van hospitality te analyseren, evenals een diepgaand begrip van de problemen die momenteel het management van internationale horecabedrijven vormen.

De real-world assessments binnen deze cursus bieden u hands-on ervaring met het plannen en beheren van uw eigen live projecten, professioneel werk binnen de industrie en live klantconsultancy. De cursus is ontworpen in nauw overleg met partners uit de industrie om ervoor te zorgen dat u de nieuwste praktische en professionele vaardigheden krijgt om succesvol te zijn in deze sector.... [-]


MA In De Pedagogische Leiderschap En Management

Manchester Metropolitan University
Campus Voltijd 1 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Manchester

[+]

Wij zijn blij met niet-EU-internationale applicaties voor de full-time route en studenten worden ondersteund in elke fase door MMU International.

Kenmerken en voordelen van de cursus Over de cursus Inleiding tot Opleiding Social Research Design Leiderschap en Management in Educational Settings Collaborative Research Project Globalisering, sociale rechtvaardigheid en sociale verandering Identiteit, Gelijkheid en Empowerment in Childhood Onafhankelijke studie Belangrijke onderwerpen in de Managing Diversity, Disability and Special Educational Needs Practice Based Project

Termen 2 en 3

Proefschrift

Typische Toelatingseisen

Standard MMU toelatingseisen voor geleerd postdoctorale programma's toe te passen: de aanvragers moeten een graad of een postgraduate diploma of een beroepskwalificatie erkend als gelijkwaardig aan een Britse graad hebben. Andere kwalificaties of ervaring kunnen aanvaardbaar zijn als de studenten in staat zijn om de juiste kennis en vaardigheden te tonen aan een Britse graad standaard.... [-]