MA Opleiding in de Verenigde Norwich in UK

Top MA Programma's in de Verenigde Norwich in UK 2018

Master

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Norwich was een van vier finalisten voor de prestigieuze titel van de UK City of Culture in 2010, en in 2012, werd het eerste UNESCO City of Literature Engeland. Er zijn ook diverse tertiair onderwijs faciliteiten.

MA Programma's in de Verenigde Norwich in UK

Lees meer

Ma Mode

Norwich University of the Arts
Campus Voltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Norwich

Het bereiken van innovatie in de hedendaagse mode-ontwerp vereist creativiteit gedreven door technische uitmuntendheid.De MA Fashion op Nuca benadrukt de sterke onderlinge afhankelijkheid tussen de creatieve vaardigheden, ambachtelijke [+]

MA Fashion

Het bereiken van innovatie in de hedendaagse mode-ontwerp vereist creativiteit gedreven door technische uitmuntendheid. De MA Fashion op Nuca benadrukt de sterke onderlinge afhankelijkheid tussen de creatieve vaardigheden, ambachtelijke techniek, oog voor detail en verfijning.

Met een focus op de voorbereiding van u zowel intellectueel als professioneel voor de werkgelegenheid, de opleiding ondersteunt studenten die streven om leiders te worden in hun vakgebied binnen de creatieve industrie. De MA-opleiding team leerlingen aanmoedigen om traditionele vaardigheden en couture technieken onder de knie, terwijl het ontwikkelen van innovatieve, conceptuele ontwerpen. Een goed begrip van technische vaardigheden, zoals patroon snijden, op maat gemaakte maatwerk, haute couture, draperen, kleding constructie en handmatig en machinaal afwerkingstechnieken zijn de kenmerken van dit professioneel gerichte opleiding die beantwoordt aan de eisen van de industrie.... [-]


Ma Communication Design

Norwich University of the Arts
Campus Voltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Norwich

Communication Design raakt elk aspect van de 21ste eeuw leven.Het is van fundamenteel belang voor de manier waarop we met elkaar omgaan en ons milieu [+]

MA Communication Design

Communication Design raakt elk aspect van de 21ste eeuw leven. Het is van fundamenteel belang voor de manier waarop we met elkaar omgaan en ons milieu.

Deze ideeën gedreven, zal de industrie gerichte koers te steunen uw intellectuele nieuwsgierigheid en u voorzien van de nodige vaardigheden om een uitstekende vakman in de internationale designwereld gemeenschap. Nuca heeft een sterke reputatie voor de kracht van de grafische en communicatie-design expertise vastgesteld. Afgestudeerden vinden hun Nuca referenties zijn zeer aantrekkelijk voor potentiële werkgevers en vele oud-studenten houden bij toonaangevende ontwerpbureaus.

Deze MA zal je uitdagen om te reflecteren op uw bestaande praktijk en uw ideeën te duwen als je jezelf onder te dompelen in het huidige onderzoek en trends binnen de sector.Werken samen met het academisch personeel wordt u ondersteund om de professionele, theoretische, ethische, technische, conceptuele en visuele aspecten van het ontwerp aan te pakken. Op basis van onze aanzienlijke industrie standaard middelen die u kan werken in gebieden, waaronder, beeld maken, typografie, webdesign, verpakking van een product en informatie-ontwerp. Ideeën genereren en experimenteren, problemen oplossen en reflectie zijn belangrijke vaardigheden die worden gekoesterd door dit programma. ... [-]