close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Grieks 2020/2021

Veel mensen met een bachelordiploma besluiten om op een gevorderd niveau te gaan studeren en een masteropleiding te volgen, zoals een MA of Master of Arts. Dit soort programma's kan studenten helpen om niet alleen hun kennis te vergroten, maar ook om hen vooruit te helpen in hun carrière. Wat is een MA in het Grieks? Talen zijn uitdrukkingen van de cultuur waaruit ze zijn ontstaan ​​en… Meer informatie

Veel mensen met een bachelordiploma besluiten om op een gevorderd niveau te gaan studeren en een masteropleiding te volgen, zoals een MA of Master of Arts. Dit soort programma's kan studenten helpen om niet alleen hun kennis te vergroten, maar ook om hen vooruit te helpen in hun carrière.

Wat is een MA in het Grieks? Talen zijn uitdrukkingen van de cultuur waaruit ze zijn ontstaan ​​en kunnen daarom nuttig zijn voor het begrijpen van de mensen die het spreken. Hoewel de focus in een master in Grieks programma meestal ligt op het vloeiend leren lezen, schrijven en spreken van de taal, kan dit ook gebeuren in de context van gebieden als geschiedenis, literatuur, filosofie en creatieve uitingen zoals beeldhouwkunst en muziek .

Taalstudie kan iemands communicatievaardigheden verbeteren, waardevol voor elke taak, maar ook voor het dagelijks leven. Het kan ook helpen bij het ontwikkelen van een beter begrip van verschillende culturen en van mensen in het algemeen, nuttig voor alle soorten intermenselijke relaties. Vooral Grieks kan helpen om een ​​beter begrip te krijgen van de Engelse basis, met name wetenschappelijke en medische termen.

De kosten die gemoeid zijn met het behalen van een Master of Arts-graad zijn afhankelijk van het gekozen programma, omdat deze erg kunnen variëren. Aangezien men studieperiodes vergelijkt, is het een goed idee om te bekijken wat wel en wat niet is inbegrepen, omdat er extra kosten kunnen zijn.

Afgestudeerden met gevorderde graden in het Grieks kunnen werk vinden als vertalers, schrijvers, tolken, reisagenten, docenten, onderzoekers en culturele adviseurs. Afhankelijk van de algehele vaardigheden van de persoon, zijn er mogelijk kansen op het gebied van public relations, journalistiek en marketing. Plaatsen die dergelijke kandidaten inhuren, zijn multinationale ondernemingen, banken, advocatenkantoren, reclamebureaus, PR-kantoren, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en reisbureaus.

Veel instellingen over de hele wereld bieden meestal MA-graden aan in het Grieks, zoals de hier vermelde. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
PhD | BA's
format_list_bulleted Filters
University of Johannesburg
Johannesburg , Zuid-Afrika

De cursussen MA in het Grieks zijn in principe gericht op studenten die een kortere dissertatie willen doen, samen met twee onderzochte modules. De MA in het Grieks heeft tot ... +

De cursussen MA in het Grieks zijn in principe gericht op studenten die een kortere dissertatie willen doen, samen met twee onderzochte modules. De MA in het Grieks heeft tot doel de student kennis te laten maken met geavanceerde onderzoeksmethoden die van toepassing zijn op Griekse studies, bijvoorbeeld in geschiedenis, literatuur, filosofie, religie, mythologie, cultuur of kunst. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
jan 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op