Master of Arts Programma in de Verenigde Vouliagmeni in Griekenland

Beste Master of Art Programma's in de Verenigde Vouliagmeni in Griekenland 2019

Master

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Griekenland ontwikkelden hun onderwijssysteem met het hoger onderwijs aan de top. Meer dan 40% van alle Grieken woont in Athene en er is ook waar de beste kansen op een niveau hoger onderwijs na te streven is. Begrensd door Albaniƫ, Macedoniƫ, Bulgarije en Turkije, Griekenland is een toeristische parel met een van de wereld 's fantastische stranden.

Masters of Arts (M.A.) in de Verenigde Vouliagmeni in Griekenland

Lees meer

MA Internationale gastvrijheid

Swiss Alpine Center
Campus 1 jaar February 2019 Griekenland Vouliagmeni

Het multidisciplinaire karakter van deze algemeen erkende bedrijfsleiderschapsgraad, met de nadruk op de internationale gastvrijheid en toerisme-industrie, stelt studenten in staat om overdraagbare leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en deze toe te passen op elke sector. [+]

Componenten van de Master in Toerisme en Gastvrijheid

Het multidisciplinaire karakter van deze algemeen erkende bedrijfsleiderschapsgraad, met de nadruk op de internationale gastvrijheid en toerisme-industrie, stelt studenten in staat om overdraagbare leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en deze toe te passen op elke sector.

Het programma Master in Tourism (deel 1 en 2) biedt afgestudeerden de kennisbasis en competenties voor het kritisch analyseren en onderzoeken van een reeks sectoren binnen de internationale horeca- en toerismebranche vanuit verschillende leiderschaps- en functionele perspectieven.

Het belangrijkste is dat het afgestudeerden aanmoedigt om gepaste en effectieve antwoorden te ontwikkelen op strategische kansen en uitdagingen, die hen op hun beurt een voorsprong geven op de concurrentie in een zich snel uitbreidende en veranderende markt. Deel 1 leidt tot de toekenning van het Postgraduate Diploma, terwijl deel 2 dat het schrijven van een proefschrift omvat leidt tot de toekenning van de Master of Science graad in International Hospitality... [-]