MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters of Arts (M.A.) in Grafisch Ontwerpen in de Verenigde Arabische Emiraten 2020

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Grafisch ontwerp is een tak van het ontwerp dat benadrukt met behulp van de kunst om te communiceren. Grafisch ontwerp kan het gebruik van beelden, woorden, eenvoudige grafische vormen en de algemene lay-out van het visuele ontwerp van een boodschap of een gevoel over te brengen omvatten. 

De Verenigde Arabische Emiraten is een federatie van zeven emiraten aan de oostelijke kant van het Arabische schiereiland, aan de ingang van de Perzische Golf. Een groot deel van de beroepsbevolking in de VAE zijn buitenlandse expats - vandaar het land 's bevolking make-up zo divers, met Emirati burgers zijn een minderheid in hun eigen land.

Deeltijd Master of Arts in Grafisch Ontwerpen in de Verenigde Arabische Emiraten

1 Resultaten in Grafisch Ontwerpen, Verenigde Arabische Emiraten Filter

MA Grafisch ontwerp

Middlesex University Dubai
MA
sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het MA Graphic Design-programma verkent het steeds veranderende landschap van grafisch ontwerp om kritisch begrip, individuele ontwerp-denkprocessen, praktische ervaring en in ...

Lees meer