MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters of Arts in Grafisch Ontwerpen in de Verenigde Cheltenham Verenigd Koninkrijk 2020

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Grafisch ontwerp concentreert zich op het gebruik van de kunst, tekst en lay-out om visueel interessante en opmerkelijke beelden te creëren. Grafische vormgevers kunnen werken in de reclame, uitgeverijen, digitaal ontwerp of branding om unieke ontwerpen die de aandacht van klanten te krijgen en kan gemakkelijk worden herkend in een drukke wereld te creëren.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Cheltenham is waar de universiteit van Gloucestershire (of in ieder geval drie van de vier campussen) zich bevindt. Het is de enige Britse universiteit om een ​​deel van de BCA-programma aanbieden semesters in het buitenland zijn.

Deeltijd M.A. in Grafisch Ontwerpen in de Verenigde Cheltenham in UK

1 Resultaten in Grafisch Ontwerpen, Cheltenham Filter

MA / MDes in grafisch ontwerp

University of Gloucestershire
MA
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De MA en MDes cursussen bieden een stimulerende en creatieve omgeving waarin studenten worden aangemoedigd om conceptuele en theoretische kwesties te verkennen. Voor de MA is ...

Lees meer