MASTERSTUDIES

Deeltijd Master of Art Opleidingen in Grafisch Ontwerpen 2020 in Azië

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Grafisch ontwerp is een tak van het ontwerp dat benadrukt met behulp van de kunst om te communiceren. Grafisch ontwerp kan het gebruik van beelden, woorden, eenvoudige grafische vormen en de algemene lay-out van het visuele ontwerp van een boodschap of een gevoel over te brengen omvatten. 

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

MA Programma Deeltijd in Grafisch Ontwerpen in Azië

1 Resultaten in Grafisch Ontwerpen, Azië Filter

MA Graphic Design

Middlesex University Dubai
MA
sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

The MA Graphic Design programme explores the ever-changing landscape of graphic design to build critical understanding, individual design thinking processes, practical experie ...

Lees meer