MASTERSTUDIES

2 Masters of Arts (M.A.) in Global Management 2020

Vaak nagestreefd als de educatieve volgende stap na het ontvangen van een Bachelor of Arts, een Master of Arts (MA) neemt doorgaans een student een tot twee jaar voor de voltooiing. Cursussen vaak betrekking op de geesteswetenschappen, beeldende kunst, sociale wetenschappen, of filosofie.

Wat is een MA in Global Management? Deze graad bereidt afgestudeerden voor de belangrijkste rollen in de veranderende wereldeconomie. Kwesties in de wereldwijde markt hebben specifieke hedendaagse uitdagingen, en managers vandaag nodig de beoogde vaardigheden, expertise en kennis om te voldoen aan deze tests hoofd op. Cursussen omvat onderwerpen zoals boekhouding, marketing, globalisering, project management en human resources. U leert hoe u met succes omgaan met internationale relaties en de unieke omstandigheden het gaat.

Het houden van een Masters in Global Management zal uw vaardigheden en vaardigheid aan te tonen in de hedendaagse economie.Met de kennis van de invloed en het beheer van een breed scala van wereldwijde problemen, zult u in staat om uw vermogen om een ​​belangrijke rol in elke organisatie die deelneemt aan internationale betrekkingen te tonen.

Uw kosten voor deze opleiding is afhankelijk van uw school en specifieke programma. Neem contact op met een school direct om erachter te komen de daaraan verbonden kosten.

Er zijn een breed scala van industrieën u misschien in te overwegen een carrière als een wereldwijd bedrijf voor management graad houder. Veel afgestudeerden uiteindelijk de behandeling van zakelijke contracten voor internationale organisaties, het sluiten van intercontinentale aanbiedingen en instandhouding van de belangrijkste wereldwijde relaties. U zult intercultureel begrip en de mogelijkheid om mee te werken en leiden teams van mensen met diverse multiculturele achtergronden krijgen. Werken in het management voor een internationaal bedrijf, NGO, overheid, of wereldwijde ontwikkelingsorganisatie zou een optie kunnen zijn.Een ambassade positie, een diplomatieke post, of een buitenlandse relaties baan zou zijn andere wegen om te overwegen.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen of verdieping van je studie in de wereldwijde management zijn, neem een ​​kijkje op de academische beschikbare opties. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

2 Resultaten in Global Management Filter

Master Global Management and Communication (MA)

AKAD University
MA
<
Deeltijd
<
24 maanden
Duits
Online

De verbindende aanpak van het AKAD-masterprogramma "Global Management and Communication (MA)" voldoet in hoge mate aan de eisen van de huidige professionele velden in het hoge ...

Lees meer

Ma toegepast wereldwijde praktijk

University of Winchester
MA
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus

Applied Global Practice (Management) in Winchester maakt gebruik van een scala van de belangrijkste vaardigheden binnen internationaal management en wereldwijde studies om opl ...

Lees meer