Master of Art Programma's in Geowetenschappen 2020

Een MA (Master of Arts) is een postdoctorale graad die wordt nagestreefd door studenten die meer kennis willen opdoen in hun vakgebied. Programma's kunnen van een jaar tot drie jaar lopen en studenten kunnen hun opleiding verdienen bij instellingen over de hele wereld. Wat is een MA in Geoscience? Dit programma combineert kennis van geologie, hydrogeologie, geochemie, geofysica en technische… Meer informatie

Een MA (Master of Arts) is een postdoctorale graad die wordt nagestreefd door studenten die meer kennis willen opdoen in hun vakgebied. Programma's kunnen van een jaar tot drie jaar lopen en studenten kunnen hun opleiding verdienen bij instellingen over de hele wereld.

Wat is een MA in Geoscience? Dit programma combineert kennis van geologie, hydrogeologie, geochemie, geofysica en technische geologie. Elk programma zal variëren, maar in het verleden en heden kunnen aardse processen worden bestudeerd om toekomstige milieu- en klimaatveranderingen te voorspellen. Studenten kunnen zich concentreren op milieukwesties zoals afvalverwerking, water- en bodemverontreiniging en door de mens veroorzaakte natuurrampen.

Studenten die geoscience studeren krijgen veel waardevolle kennis die hen helpt betere keuzes te maken als het gaat om zorg voor het milieu. Ze krijgen ook een vaardighedenpakket waarmee ze in een aantal loopbaangebieden over de hele wereld kunnen slagen.

Bij het zoeken naar een geoscience masterprogramma zijn er een aantal internationale kansen. De kosten voor het behalen van een diploma kunnen sterk verschillen van school tot school, afhankelijk van de locatie, de duur van het programma en andere programmavereisten. Het wordt aanbevolen dat u rechtstreeks contact opneemt met de scholen om meer te weten te komen over specifieke lessen en toeslagen.

Met een MA in Geoscience beschikken afgestudeerden over een schat aan werkgelegenheid. Ze kunnen ervoor kiezen hun vaardigheden te ontwikkelen in overheidsinstanties of industrieën over de hele wereld. Anderen kunnen zich concentreren op het werk met milieuagentschappen en bedrijven. Andere carrièremogelijkheden kunnen zijn: werken op onderzoeksgebieden zoals aardbevingen en voorspelling van vulkaanklachten of planeetgeologie of het verkrijgen van een positie in grondstofindustrieën zoals grondwater, geothermische energie en mineralen.

De snelste en gemakkelijkste manier om het perfecte geowetenschapprogramma te vinden, is door een online onderzoek uit te voeren. We hebben een uitgebreide database die alle beschikbare informatie weergeeft en vergelijkt. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Boston University Graduate School of Arts & Sciences
Boston, Verenigde Staten

Met een MA in Remote Sensing

Met een MA in Remote Sensing -
MA
Voltijd
2 semesters
Engels
sep 2020
15 apr 2020
Campus