MASTERSTUDIES

4 Master of Art Programma's in Geografische wetenschappen 2020

Na zijn afstuderen aan andere undergraduate een bacheloropleiding of, kunnen studenten kiezen ervoor om hun opleiding met een masteropleiding 's voort te zetten. Als ze ervoor kiezen om dit te doen, zullen ze meestal ontwikkelen vaardigheden en kennis die direct gerelateerd is aan de carrière kunnen zij bij het afstuderen na te streven.

Wat is een MA in Geografische Wetenschappen, en hoe is het uniek? Wezen, geografische studies omvat het creëren van beelden van de oppervlakte van de aarde. Dit omvat cartografie, afbeelding, satellietbeelden, en anderen. Hoewel dit diploma is relatief nieuw, de praktijken op dit gebied dateren uit de oudheid. De ontwikkeling van de moderne technologie heeft geografische wetenschappen innovatieve gehouden, dus er is nog veel werk aan de winkel. In aanvulling op de geografie, studenten vaak studeren natuurwetenschappen en kunnen deelnemen aan veldexperimenten.

Afgestudeerden kunnen profiteren van de grote vraag van de professionals in de geografie.Ze kunnen de kans om een ​​spannende veld invoeren als ontwikkelingen zijn gemaakt en technologieën te verhogen. Studenten hebben ook de kans om een ​​rol te spelen bij de vorming van de toekomst van dit gebied.

Zoals elke meester 's-programma, de kosten in verband met deze nogal een beetje variëren. Verschillende scholen verschillende uitgaven zal hebben op basis van hun programma's, het land waar ze zijn, en hoe lang studie duurt. Alvorens een verbintenis, een kijkje nemen op al uw opties, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Er zijn veel carrièremogelijkheden rond de wereld in geografische wetenschappen. Professionals in kaart brengen en cartografie nodig zijn, ongeacht waar je studeert. Het is mogelijk om het werk in de publieke of private sector met de overheid of onafhankelijke organisaties te vinden. Jobs onder andere computer in kaart brengen, het decoderen van satellietbeelden, of het creëren van ruimtelijke informatie op een lokale of wereldwijde schaal. Veel carrières vereisen reizen, maar het is ook gebruikelijk om werk te vinden in een enkele locatie.

Om te beginnen, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

4 Resultaten in Geografische wetenschappen Filter

MA in Remote Sensing

Boston University Graduate School of Arts & Sciences
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
2 semesters
15 apr 2020
Engels
Campus

Met een MA in Remote Sensing

Lees meer

MA in Human Geography: globalisering, media en cultuur

Johannes Gutenberg University Mainz (JGU)
MA
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

Het masterprogramma "Human Geography: Globalization, Media and Culture" richt zich op het heronderhandelen van geografische relaties tussen cultuur en maatschappij in het kade ...

Lees meer

MA in Geography and Environmental Studies

Northeastern Illinois University
MA
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De Master of Arts in Geography and Environmental Studies is een programma dat 's avonds en in het weekend wordt aangeboden. Het programma is bedoeld voor studenten met verschi ...

Lees meer

Ma in de instructie en curriculum: aardwetenschappen

Kean University
MA
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus

De Master of Arts in Instructie en Curriculum: Earth Science programma is ontworpen om de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve onderwijs van Earth Science ...

Lees meer