MA Programma's in Geo-informatica 2020

Een MA of Master of Arts is een postgraduaat dat vaak gericht is op sociale wetenschappen, filosofie, humaniora of schone kunsten. Een MA biedt algemene kennis op een bepaald gebied van professionele studie of specifieke discipline. Toekomstige studenten vragen zich misschien af, wat is een MA in de Geo-informatica? Dit programma is bedoeld voor studenten met een Bachelor in de Geo-informatica o… Meer informatie

Een MA of Master of Arts is een postgraduaat dat vaak gericht is op sociale wetenschappen, filosofie, humaniora of schone kunsten. Een MA biedt algemene kennis op een bepaald gebied van professionele studie of specifieke discipline.

Toekomstige studenten vragen zich misschien af, wat is een MA in de Geo-informatica? Dit programma is bedoeld voor studenten met een Bachelor in de Geo-informatica of een verwante discipline. Studenten worden getraind in geavanceerde technieken in de geografische informatieverwerking. Hoewel elk programma varieert, kunnen studenten hun analytische vaardigheden, probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen en progressieve wetenschappelijke onderzoeksmethoden leren. Specifieke vaardigheden die worden geleerd, zijn bijvoorbeeld kaartontwerp en visualisatie van geografische informatie. Veel programma's bieden praktische oefeningen, individueel ontwerp en analyseprojecten.

Een masterdiploma in geo-informatica komt op een aantal manieren ten goede aan afgestudeerden. Het geeft hen een voorsprong op de concurrentie bij het zoeken naar een baan, en er kunnen meer mogelijkheden zijn voor hogere betaalde functies. De probleemoplossende en analytische vaardigheden zullen hen zowel professioneel als persoonlijk ten goede komen.

Er zijn verschillende internationale programma's die een Master in Geo-informatica bieden. De kosten variëren nogal, en factoren omvatten de locatie van de school, de duur van het programma en specifieke programma-eisen. Nadat u uw zoekopdracht hebt beperkt, neemt u rechtstreeks contact op met de scholen om uit te zoeken waarvoor u zich financieel moet voorbereiden.

Een MA in de Geo-informatica bereidt afgestudeerden voor op een aantal loopbaantrajecten. Werkgevers kunnen overheidsorganisaties, grote en kleine bedrijven, universiteiten, scholen en onderzoeksinstituten zijn. Voorbeelden van mogelijke carrièremogelijkheden zijn onderwijs, onderzoek, landmeten en in kaart brengen, GIS-softwareontwikkeling, planning en bestemmingsplannen en resourcebeheer.

Als u geïnteresseerd bent in het vinden van een masterprogramma in geografische informatiewetenschappen, kan uw verkenning nu meteen van start gaan. Onze uitgebreide online database biedt informatie over alle beschikbare programma's. U kunt scholen onderzoeken en vergelijken, zodat u de juiste voor u vindt. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Boston University Graduate School of Arts & Sciences
Boston, Verenigde Staten

Met een MA in Remote Sensing

Met een MA in Remote Sensing -
MA
Voltijd
2 semesters
Engels
sep 2020
15 apr 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here