MA Opleidingen in Genderstudies in de Verenigde Staten

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven. Genderstudies onderzoekt behandeling van menselijke gender en seksualiteit in verschillende theoretische en praktische contexten. Studenten moeten verwachten om zich te concentreren op geslacht tijdens het verkennen van een aantal gerelateerde onderwerpen, zoals rechten, litera… Meer informatie

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Genderstudies onderzoekt behandeling van menselijke gender en seksualiteit in verschillende theoretische en praktische contexten. Studenten moeten verwachten om zich te concentreren op geslacht tijdens het verkennen van een aantal gerelateerde onderwerpen, zoals rechten, literatuur en biologie.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Master of Arts Opleiding in Genderstudies in de Verenigde Staten

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
AUC The American University in Cairo
Cairo, Egypte +2 Meer

De Cynthia Nelson Instituut voor Gender and Women's Studies (IGWS) is een academisch onderzoeksinstituut en een graduate onderwijs centrum voor geleerden.

De Cynthia Nelson Instituut voor Gender and Women's Studies (IGWS) is een academisch onderzoeksinstituut en een graduate onderwijs centrum voor geleerden. -
MA
Voltijd
2 jaren
sep 2020
Campus