Filter
Masters of Arts
Verenigde Staten Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Master of Art Opleidingen in Genderstudies in de Verenigde Staten

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Genderstudies onderzoekt behandeling van menselijke gender en seksualiteit in verschillende theoretische en praktische contexten. Studenten moeten verwachten om zich te concentreren op geslacht tijdens het verkennen van een aantal gerelateerde onderwerpen, zoals rechten, literatuur en biologie.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Master of Arts in Genderstudies in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Genderstudies, Verenigde Staten

Andere opties binnen dit vakgebied:
AUC The American University in Cairo

De Cynthia Nelson Instituut voor Gender and Women's Studies (IGWS) is een academisch onderzoeksinstituut en een graduate onderwijs centrum voor geleerden. ... [+]

Gender and Women's Studies in het Midden-Oosten / Noord-Afrika

De Cynthia Nelson Instituut voor Gender and Women's Studies (IGWS) is een academisch onderzoeksinstituut en een graduate onderwijs centrum voor wetenschappers, onderzoekers en studenten die geïnteresseerd zijn in de genderproblematiek in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Azië. Het Instituut voor Gender en Women's Studies biedt een interdisciplinair tweejarige Master of Arts en een diploma.

De MA biedt drie tracks

‪ Specialisatie 1: Gendered Politieke Economieën ‬ ‬ ‬

Focussen op kwesties met betrekking tot armoede, arbeid, politiek economieën van verlangen, migratie, mobiliteit en ontwikkeling geschiedenissen en praktijken. ... [-]

Verenigde Staten New York City
September 2019
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands