close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts (M.A.) in Genderstudies in de Verenigde Lethbridge Canada

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas. Genderstudies programma's presenteren vaak een holistische verkenning van de menselijke seksualiteit kwesties. Studenten in het onderwerp zou kunnen leren over de manier waarop verschillende… Meer informatie

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Genderstudies programma's presenteren vaak een holistische verkenning van de menselijke seksualiteit kwesties. Studenten in het onderwerp zou kunnen leren over de manier waarop verschillende culturen benaderen het concept van geslacht, terwijl het onderzoeken van life sciences kwesties, zoals de voortplanting en de menselijke genetica.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Lethbrigde stad is goed vertegenwoordigd op het gebied van het hoger onderwijs door de Lethbridge Universiteit en hogeschool. Echter, er zijn andere leercentra, waar een scala aan opties en opleidingsmogelijkheden op dit gebied kan worden bereikt door studenten bereid zijn om hun opleiding te bevorderen.

Top MA Opleiding in Genderstudies in de Verenigde Lethbridge in Canada

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
University of Lethbridge
Lethbridge, Canada

Het ministerie van vrouwen

Het ministerie van vrouwen -
MA
Voltijds
Deeltijd
24 - 48 maanden
Engels
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op