close

Filters

Resultaten weergeven

Deeltijd MA Opleidingen in Genderstudies in Canada 2021

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen. Genderstudies programma's presenteren vaak een holistische verkenning van de menselijke seksualiteit kwesties. Studenten… Meer informatie

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

Genderstudies programma's presenteren vaak een holistische verkenning van de menselijke seksualiteit kwesties. Studenten in het onderwerp zou kunnen leren over de manier waarop verschillende culturen benaderen het concept van geslacht, terwijl het onderzoeken van life sciences kwesties, zoals de voortplanting en de menselijke genetica.

Canada is een Noord-Amerikaanse land dat bestaat uit tien provincies en drie territoria. Gelegen in het noordelijke deel van het continent, het strekt zich uit van de Atlantische naar de Stille Oceaan en noordwaarts in de Noordelijke IJszee.

Deeltijd M.A. in Genderstudies in Canada

Lees Minder
format_list_bulleted Filters
University of Lethbridge
Lethbridge, Canada

Het ministerie van vrouwen

Het ministerie van vrouwen -
MA
Voltijds
Deeltijd
24 - 48 maanden
Engels
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op