MA in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Kingston upon Thames Verenigd Koninkrijk

Top Masters of Arts in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Kingston upon Thames Verenigd Koninkrijk

Geesteswetenschappen Studies

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Geestes- en sociale wetenschappen bevordert en het begrip van een breed scala aan vaardigheden door de studenten met een grote verscheidenheid aan cursussen. De skillsets leerlingen leren misschien waardevolle over een groot aantal industrieën in de groeiende wereldwijde arbeidsmarkt zijn.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Kingston upon Thames is gelegen in het zuidwesten van Londen. Kingston University en Kingston College bevinden zich daar, samen met de 12e eeuwse kerk, Kingston Bridge, Out of Order sculptuur van David Mach en andere bezienswaardigheden.

Beste Master of Arts Opleiding in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Kingston upon Thames in UK

Lees meer

Ma Creatief Schrijven En De Creatieve Economie

Kingston University London
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Kingston upon Thames +1 more

De uitgeverij sector heeft een gecombineerde omzet van ten minste £ 20 miljard. Het is het Verenigd Koninkrijk de grootste creatieve industrie en omvat een breed scala aan schrijvers, met inbegrip van schrijvers, dichters, genre schrijvers, copywriters, scenaristen en biografen. Dit MA leert je hoe je een leven te maken van uw vaartuig door u te helpen ontwikkelen van een uitstekende schrijven, een divers portfolio en de zakelijke zin om een ​​leven van het schrijven. De cursus is geschikt voor zowel afgestudeerden en professionals uit de industrie. [+]

Kies Kingston's Creatief Schrijven en de creatieve economie MA

De uitgeverij sector heeft een gecombineerde omzet van ten minste £ 20 miljard. Het is het Verenigd Koninkrijk de grootste creatieve industrie en omvat een breed scala aan schrijvers, met inbegrip van schrijvers, dichters, genre schrijvers, copywriters, scenaristen en biografen. Dit MA leert je hoe je een leven te maken van uw vaartuig door u te helpen ontwikkelen van een uitstekende schrijven, een divers portfolio en de zakelijke zin om een ​​leven van het schrijven. De cursus is geschikt voor zowel afgestudeerden en professionals uit de industrie.

Wat ga je studeren?

U ontvangt specialist creatief schrijven modules te bestuderen om u te helpen uw stem te ontwikkelen, werken op toon, plot, ijsberen en genre. Tegen het einde van de cursus, zult u uw eigen schrijfstijl hebben ontwikkeld en verwierf de praktische en ondernemende vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de creatieve industrie.... [-]