Master of Arts in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Lincoln Verenigd Koninkrijk

Beste Masters of Arts (M.A.) in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Lincoln Verenigd Koninkrijk

Geesteswetenschappen Studies

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Geestes- en sociale wetenschappen is de perfecte omgeving van de studie voor studenten die op zoek zijn naar een grote verscheidenheid aan vaardigheden die hen zouden kunnen voorbereiden op een ongeëvenaarde vrijheid als het gaat om het kiezen van welke branche ze willen werken te leren.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Lincoln is een stad in Engeland met een bevolking van minder dan 100 duizend, met een derde zijn studenten uit het hoger onderwijs. Vroegste oorsprong van Lincoln blijken te zijn uit ijzertijd, rond 1e eeuw voor Christus, terwijl de belangrijkste overblijfselen uit de Romeinse tijd.

Beste MA Programma in Geesteswetenschappen Studies in de Verenigde Lincoln in UK

Lees meer

ma in gemeenschap archeologie

Bishop Grosseteste University
Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 2 semesters August 2019 Verenigd Koninkrijk Lincoln +1 more

Deze cursus geeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan community-based projecten, gerichte case studies en toegepast onderzoek. Je zal overwegen gemeenschap archeologie in een scala aan lokale en nationale contexten. [+]

MA in de Gemeenschap Archeologie Deze cursus geeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan community-based projecten, gerichte case studies en toegepast onderzoek. Je zal overwegen gemeenschap archeologie in een scala aan lokale en nationale contexten. Je studie zal je aanmoedigen om te gaan met en te bestuderen een verscheidenheid van archeologie projecten en organisaties. De cursus helpt de ontwikkeling van de kennis, vaardigheden en netwerken die je zal helpen in je carrière. Flexibel geleverd door middel van campus-based en on-line leren van de cursus is bedoeld voor degenen die al werkzaam zijn in de sector, alsmede diegenen die in te voeren. Studies worden ondersteund door een toegewijd team van gespecialiseerde docenten en een goed ontwikkeld en gefinancierd virtuele leeromgeving. U profiteert van andere faciliteiten en middelen, zoals het University College 's Archeologie Lab en onze zomer Archeologische School programma Veld. De cursus biedt awards van Postgraduate Certificate, Postgraduate Diploma of de volledige MA Degree in Community Archeologie. ... [-]