MA in de Verenigde Nancy in Frankrijk

Top Graduate Studies in de Verenigde Nancy in Frankrijk 2018

Master

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiƫle republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Nancy is een stad in het departement Meurthe-et-Moselle in het noordoosten van Frankrijk. Het heeft meer dan 100.000 inwoners. De Place Stanislas is er gevestigd. Nancy stad heeft 2 universiteiten, polytechnische 1, en verschillende hogescholen.

MA Opleidingen in de Verenigde Nancy in Frankrijk

Lees meer

Ma In Internationaal Management

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Nancy

Het programma is ontworpen om experts in de zakelijke omgeving in Frankrijk, de EU en Rusland te trainen door middel van gezamenlijke opleidingen en een volledige semester in het land van de partnerinstellingen. Het programma is 2 jaar full-time studie. Franse partner wordt vertegenwoordigd door ICN Business School (Nancy, Frankrijk). [+]

Het programma is ontworpen om experts in de zakelijke omgeving in Frankrijk, de EU en Rusland te trainen door middel van gezamenlijke opleidingen en een volledige semester in het land van de partnerinstellingen. Het programma is 2 jaar full-time studie. Franse partner wordt vertegenwoordigd door ICN Business School (Nancy, Frankrijk).

Het curriculum van de opleiding voor Russische studenten omvat de volgende cursussen: Management, Marketing, Ondernemerschap, Managerial Accounting, Financiƫle aspecten van internationale handel, Information Technologies, International Finance, Privaatrecht, Europees Recht, Economie van Frankrijk en van andere EU-leden, Research methodologie, vreemde taal (Frans).... [-]