MA Programma in de Verenigde Meurthe-et-Moselle in Frankrijk

Top Masters of Arts in de Verenigde Meurthe-et-Moselle in Frankrijk 2018

Master

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Master of Art Programma's in de Verenigde Meurthe-et-Moselle in Frankrijk

Lees meer

MA In International Management

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Voltijd 2 jaar September 2018 Frankrijk Nancy

Het programma was bedoeld om deskundigen op te leiden in de zakelijke omgeving in Frankrijk, de EU en Rusland door het aanbieden van gezamenlijke studiecursussen en een volledig semester in het land van de partnerinstellingen. Het programma is 2 jaar full-time studie. Franse partner wordt vertegenwoordigd door ICN Business School (Nancy, Frankrijk). [+]

Het programma was bedoeld om deskundigen op te leiden in de zakelijke omgeving in Frankrijk, de EU en Rusland door het aanbieden van gezamenlijke studiecursussen en een volledig semester in het land van de partnerinstellingen. Het programma is 2 jaar full-time studie. Franse partner wordt vertegenwoordigd door ICN Business School (Nancy, Frankrijk).

Het curriculum van het programma voor Russische studenten omvat de volgende cursussen: management, marketing, ondernemerschap, management accounting, financiƫle aspecten van internationale handel, informatietechnologie, internationale financiƫn, privaatrecht, Europees recht, economie van Frankrijk en andere EU-leden, onderzoek Methodologie, vreemde taal (Frans).... [-]