$close

Filters

Resultaten weergeven

MA's in Fotojournalistiek 2023

Een MA, of Master of Arts, is een professioneel niveau graduaat dat meestal duurt een tot twee jaar te verkrijgen. Het zal vaak een diepere focus en verbeter uw beroepskwalificaties in het veld dat u geïnteresseerd bent. Wat is een MA in Fotojournalistiek? Fotojournalistiek in een veld van onderzoek dat leert over de verschillende takken van de fotografie en hun toepassing in print, online en t… Meer informatie

Een MA, of Master of Arts, is een professioneel niveau graduaat dat meestal duurt een tot twee jaar te verkrijgen. Het zal vaak een diepere focus en verbeter uw beroepskwalificaties in het veld dat u geïnteresseerd bent.

Wat is een MA in Fotojournalistiek? Fotojournalistiek in een veld van onderzoek dat leert over de verschillende takken van de fotografie en hun toepassing in print, online en televisie media. Fotojournalistiek MA programma's concentreren op de creatieve aspecten van de fotojournalistiek en de wisselwerking tussen de artistieke techniek en de effectiviteit van de fotografie als een voertuig voor informatie. Een MA curriculum kan worden verwacht om cursussen in de grafische vormgeving, interactieve media, publicatie, evenals journalistiek en commerciële fotografie voorzien.

Het verkrijgen van een MA in de fotojournalistiek geeft studenten de kans om hun technische en artistieke vaardigheden en verbeteren van het opdoen van vaardigheid in de journalistiek technieken.De MA curriculum is ontworpen om afgestudeerden met de tools die nodig zijn voor de productie van foto's en andere media met echte journalistieke effecten ervan gegeven.

De uitgaven die samenhangen met het verdienen van een fotojournalistiek MA kan sterk verschillen van plaats tot plaats. Kosten kunnen ook afhangen van het type programma en het orgaan die het biedt. Om een ​​realistische schatting van de waarschijnlijke uitgaven te krijgen, contact opnemen met een vertegenwoordiger van het programma dat u geïnteresseerd bent.

Het verdienen van een master in de fotojournalistiek zal de deuren openen voor een aantal in-demand carrière. Als u meer geïnteresseerd in de artistieke en creatieve kant van de fotojournalistiek zijn, zal een MA-programma u voorzien van de vaardigheden om memorabele en belangrijke werk te produceren. Andere opties zijn carrière editor, producer of visuele reporter. Posities zijn beschikbaar met print media, maar ook in televisie of een van de vele online nieuwssites. Sommige MA studenten kozen ervoor om hun studie voort te zetten en streven naar een verwante PhD-graad.

MA opleidingen in de fotojournalistiek worden aangeboden door een breed scala aan universiteiten, waarvan vele accepteren internationale studenten en bieden flexibele en online opties voor studenten die kunnen profiteren van hen. Voor meer informatie over het nastreven van een fotojournalistiek MA uit te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences
Washington, Verenigde Staten

Het New Media Photojournalism-programma aan de Corcoran School of the Arts and Design is het eerste in zijn soort, gemaakt om visuele journalisten te helpen bij het bestuderen ... +

Het New Media Photojournalism-programma aan de Corcoran School of the Arts and Design is het eerste in zijn soort, gemaakt om visuele journalisten te helpen bij het bestuderen en aanspreken van de veranderende wereld van fotojournalistiek. -
MA
Voltijds
Deeltijd
2 - 4 jaren
Engels
aug 2023
Campus