MASTERSTUDIES

2 Masters of Arts (M.A.) in Food and Beverage Studies 2020

Een master's degree is de tweede hoogste mate dat je kunt krijgen in post-secundair onderwijs. De volgende graad na een bachelor's degree, kan een master's een voorwaarde voor verdere promotie-onderzoek of voorbereiding op een loopbaan in het onderwijs. Steeds meer werkgevers het toekennen van sollicitanten die master-opleidingen te hebben met een hoger loon en een snellere groei van de werkgelegenheid.

Wat is een MA in Food en Beverage Studies? Deze graad is het bewijs van gevorderde studie en specialisatie in alle aspecten van voedsel en drank voorbereiding, en aanverwante management. Studenten leren praktische vaardigheden, zoals de technieken die nodig zijn voor de levensmiddelen- en drankenindustrie en hands-on vaardigheden. Door middel van cursussen in food service marketing, leren de studenten menu design, restaurant lay-out en industriestandaarden om te helpen bij de dag-tot-dag werking van voedsel en drank-georiënteerde faciliteiten.Tot slot, communicatie cursussen studenten helpen polish waardevolle interpersoonlijke vaardigheden voor gebruik in een eten en drinken omgeving.

Als het gaat om voordelen voor degenen die net het invoeren van de beroepsbevolking, kan een master's degree op je cv een krachtige loting om een ​​verhuren manager. Voor degenen die al in het personeelsbestand, het verkrijgen van dit diploma kan leiden tot een verhoogde beloning.

De kosten voor een MA in Food and Beverage Studies verdien kan sterk variëren, afhankelijk van alles, van de vraag of u deelnemen aan een openbare of particuliere school, of je nu online en nog veel meer te bestuderen. Bel uw toekomstige school om details te krijgen.

Studenten gewapend met een MA in Food en Beverage Studies worden vaak gekwalificeerd voor een aantal van de meest spannende en snel groeiende posities in de foodservice industrie. Jobs als managers in food service bedrijven, restaurant gastheer vlekken of executive chef posities zijn slechts enkele van de opties die beschikbaar kunnen zijn.Toch kunnen andere studenten van de mate koppelen met een bedrijf specialisatie om een ​​carrière in het restaurant van het eigendom na te streven.

Er zijn tal van mogelijkheden bij het zoeken naar een MA in Food en Beverage Studies te verkrijgen. Om te beginnen in de richting van je opleiding, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

2 Resultaten in Food and Beverage Studies Filter

Master of arts in voedsel studies

The American University of Rome
MA
<
Voltijds
<
15 maanden
Engels
Campus

De MA in Food Studies is een interdisciplinair programma dat is bedoeld om kennis en vaardigheden over de huidige situatie en de ontwikkelingen rondom duurzame voedselproducti ...

Lees meer

Ma hotel en restaurant management

Synergy University Dubai
MA
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit programma is een van de meest in-demand programma's in de bloeiende toeristische en horeca industrie. Onze speciaal aangepaste syllabus en praktijkgerichte aanpak legt u u ...

Lees meer