Master of Arts in Food and Beverage Studies

Beste 3 Masters of Arts (M.A.) in Food and Beverage Studies 2019

Food and Beverage Studies

Een master's degree is de tweede hoogste mate dat je kunt krijgen in post-secundair onderwijs. De volgende graad na een bachelor's degree, kan een master's een voorwaarde voor verdere promotie-onderzoek of voorbereiding op een loopbaan in het onderwijs. Steeds meer werkgevers het toekennen van sollicitanten die master-opleidingen te hebben met een hoger loon en een snellere groei van de werkgelegenheid.

Wat is een MA in Food en Beverage Studies? Deze graad is het bewijs van gevorderde studie en specialisatie in alle aspecten van voedsel en drank voorbereiding, en aanverwante management. Studenten leren praktische vaardigheden, zoals de technieken die nodig zijn voor de levensmiddelen- en drankenindustrie en hands-on vaardigheden. Door middel van cursussen in food service marketing, leren de studenten menu design, restaurant lay-out en industriestandaarden om te helpen bij de dag-tot-dag werking van voedsel en drank-georiënteerde faciliteiten.Tot slot, communicatie cursussen studenten helpen polish waardevolle interpersoonlijke vaardigheden voor gebruik in een eten en drinken omgeving.

Als het gaat om voordelen voor degenen die net het invoeren van de beroepsbevolking, kan een master's degree op je cv een krachtige loting om een ​​verhuren manager. Voor degenen die al in het personeelsbestand, het verkrijgen van dit diploma kan leiden tot een verhoogde beloning.

De kosten voor een MA in Food and Beverage Studies verdien kan sterk variëren, afhankelijk van alles, van de vraag of u deelnemen aan een openbare of particuliere school, of je nu online en nog veel meer te bestuderen. Bel uw toekomstige school om details te krijgen.

Studenten gewapend met een MA in Food en Beverage Studies worden vaak gekwalificeerd voor een aantal van de meest spannende en snel groeiende posities in de foodservice industrie. Jobs als managers in food service bedrijven, restaurant gastheer vlekken of executive chef posities zijn slechts enkele van de opties die beschikbaar kunnen zijn.Toch kunnen andere studenten van de mate koppelen met een bedrijf specialisatie om een ​​carrière in het restaurant van het eigendom na te streven.

Er zijn tal van mogelijkheden bij het zoeken naar een MA in Food en Beverage Studies te verkrijgen. Om te beginnen in de richting van je opleiding, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

MA in Food Business Management

UWL University of West London
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze postgraduate prijs in de levensmiddelenindustrie en -management is ontworpen om afgestudeerden te produceren die uitzonderlijk goed zijn uitgerust met de vaardigheden en competenties die nodig zijn om ontwikkelingen in de voedingsindustrie te ontwerpen, te beheren en te leiden. [+]

Overzicht

De voedings- en horecabranche heeft in de 21e eeuw een enorme groei en veerkracht gekend en de vraag naar geschoolde werknemers blijft groeien. Het mkb (kleine en middelgrote ondernemingen) heeft ook een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt, ondanks de economische vertraging.

Deze postgraduate prijs in de levensmiddelenindustrie en -management is ontworpen om afgestudeerden te produceren die uitzonderlijk goed zijn uitgerust met de vaardigheden en competenties die nodig zijn om ontwikkelingen in de voedingsindustrie te ontwerpen, te beheren en te leiden.

Je krijgt zowel een samenhangend programma van academische studie als een diepgaande educatieve ervaring die zich richt op de rol van de manager en managementkwesties binnen de internationale voedingsmiddelenindustrie, voedselservicesectoren, gastvrijheid en een verkenning van baanbrekend voedselonderzoek. .... [-]

Master of arts in voedsel studies

The American University of Rome
Campus Voltijd 15 maanden September 2019 Italië Rome

De MA in Food Studies is een interdisciplinair programma dat is bedoeld om kennis en vaardigheden over de huidige situatie en de ontwikkelingen rondom duurzame voedselproductie en consumptie, meer in het algemeen over hoe we invloed hebben op de middelen van de Aarde met ons voedsel keuzes. Het zal zich richten op de internationale dimensies, maar ook over hoe het bijbehorende beleid en regelgeving worden ingelijst en op regionaal, nationaal en sub-nationaal niveau door de sectoren overheid en non-profit, alsmede door de voedingsindustrie uitgevoerd. [+]

De MA in Food Studies is een interdisciplinair programma dat is bedoeld om kennis en vaardigheden over de huidige situatie en de ontwikkelingen rondom duurzame voedselproductie en consumptie, meer in het algemeen over hoe we invloed hebben op de middelen van de Aarde met ons voedsel keuzes. Het zal zich richten op de internationale dimensies, maar ook over hoe het bijbehorende beleid en regelgeving worden ingelijst en op regionaal, nationaal en sub-nationaal niveau door de sectoren overheid en non-profit, alsmede door de voedingsindustrie uitgevoerd.

Het programma biedt studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op een meer professionele basis weg, op basis van hun carrière ambities, of een op onderzoek gebaseerde pad als ze willen onderzoek aan de Ph.D. level.... [-]


Ma hotel en restaurant management

Synergy University Dubai
Campus Voltijd 2 jaar February 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Dit programma is een van de meest in-demand programma's in de bloeiende toeristische en horeca industrie. Onze speciaal aangepaste syllabus en praktijkgerichte aanpak legt u uit met unieke vaardigheden en technieken die nodig zijn voor de echte uitdagingen van de wereld. [+]

Dit programma is een van de meest in-demand programma's in de bloeiende toeristische en horeca industrie. Onze speciaal aangepaste syllabus en praktijkgerichte aanpak legt u uit met unieke vaardigheden en technieken die nodig zijn voor de echte uitdagingen van de wereld.

MA Hotel & Restaurant Management is een van de meest prestigieuze educatieve programma's van de Synergy University. Afgestudeerden verwerven moderne kennis in Hotel Industry, begrijpen van globaliseringsprocessen in internationaal bedrijf, geavanceerde technieken in het beheer van hotel- en restaurantbedrijven, samen met economische functionaliteit en ontwikkeling in bepaalde landen en regio's, en praktische vaardigheden op het gebied van marketing, HR, accounting en veel meer praktijkgerichte kennis binnen deze sector.... [-]