close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Food and Beverage Management 2021

Na voltooiing van een Bachelor of Arts, kan de student beslissen om verder onderwijs te volgen en voltooien van een Master of Arts. De meeste meester 's-programma's zijn een tot twee jaar lang en omvatten zowel cursussen en praktische ervaring. Sommige programma's vereisen studenten om een ​​scriptie voorafgaand aan het afstuderen te schrijven. Wat is een MA in Food en Beverage… Meer informatie

Na voltooiing van een Bachelor of Arts, kan de student beslissen om verder onderwijs te volgen en voltooien van een Master of Arts. De meeste meester 's-programma's zijn een tot twee jaar lang en omvatten zowel cursussen en praktische ervaring. Sommige programma's vereisen studenten om een ​​scriptie voorafgaand aan het afstuderen te schrijven.

Wat is een MA in Food en Beverage Management? Een programma als dit bereidt studenten voor een loopbaan in de horeca en het restaurant industrie. Programma's kunnen omvatten geavanceerde culinaire klassen, of ze kunnen worden gericht op het beheer van de business en marketing aspecten. Sommige programma's bieden een mix van beide soorten cursussen. Studenten kunnen tijd besteden aan het leren over de internationale wijnindustrie en hoe de bron, kapelaan en verkopen wijn. Sommige universiteiten kunnen ook cursussen over kwesties met betrekking tot voedsel en wijn toerisme.

Het nastreven van een master 's in voedsel en drank management kan laten de studenten om te leren van wereldberoemde experts en worden op unieke wijze uitgerust voor een verscheidenheid van loopbanen. Afgestudeerden kunnen het beheer van een loopbaan in het restaurant of hotel industrie of in aanmerking komen voor internationale functies. Een master 's kunnen werkgevers stimuleren om hogere salarissen en promoties aan te bieden.

Het bedrag van de cursussen varieert tussen de programma's en de daaraan verbonden kosten te doen ook. Neem contact op met het kantoor van de universiteit 's administratie ' s om de exacte kosten van de MA-programma te bespreken.

De voedings- en genotmiddelenindustrie is echt internationaal, en afgestudeerden van een MA-programma kan werken in landen vinden over de hele wereld. Een geavanceerde graad in voedsel en drank beheer zou kunnen leiden tot het werk in hotel management, toezicht op grote restaurantketens of een loopbaan in de gastronomische toeristische sector. De internationale wijnindustrie kan ook een aantal posities voor de werknemers vast te houden met deze educatieve achtergrond.Afgestudeerden kunnen in aanmerking komen voor een beheer muziekstuk in te voeren meteen of volledig on-the-job training leidt tot leidinggevende posities.

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in de voedings- en drankenindustrie, het verdienen van een master 's kan veel voordelen bieden. Programma's variëren in termen van focus, cursussen en kosten. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Swiss Education Group (SEG)
Luzern, Zwitserland +1 Meer

De Master of Arts in Culinary Business Management is gericht op loopbaanwisselaars, ondernemers in eet- en drinkgelegenheden en culinaire startende enthousiastelingen. Het doe ... +

De Master of Arts in Culinary Business Management is gericht op loopbaanwisselaars, ondernemers in eet- en drinkgelegenheden en culinaire startende enthousiastelingen. Het doel van het programma is niet om chefs te creëren, maar managers die een praktisch bewustzijn en begrip hebben van het werken in een keuken. Je verwerft relevante managementvaardigheden en overdraagbare vaardigheden die je in staat stellen je aan te passen aan veranderende carrièrepatronen, zoals probleemoplossende vaardigheden, creatief denken, interculturele competenties en samenwerking, emotionele intelligentie en algemene redeneervaardigheden. Je leert hoe je je eigen voedingsconcepten ontwikkelt, receptenboeken maakt en haalbare businessplannen presenteert. -
MA
Voltijds
Engels
04 okt 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op