Filter
Masters of Arts
Finland Tampere Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Master of Art Opleidingen in de Verenigde Tampere in Finland 2019

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Met een bevolking van meer dan 200.000 mensen, Tampere stad is een van de dichtstbevolkte steden in Finland, en dat aantal krijgt een gestage stijging. De stad heeft 4 instellingen voor hoger onderwijs.

Master of Art Programma's in de Verenigde Tampere in Finland

Lees meer Lees Minder

Results

Tampere University

Het programma richt zich op het ontwikkelen van expertise in de nieuwe discipline van digitale geletterdheid onderwijs. De discipline wordt gevormd door mediawijsheid te ... [+]

Ontwikkel expertise in gemedieerde leeromgevingen

Competentie in lezen en schrijven voor media en het creëren van geschikte leeromgevingen.

Het programma richt zich op het ontwikkelen van expertise in de nieuwe discipline van digitale geletterdheid onderwijs. De discipline wordt gevormd door mediawijsheid te koppelen aan informatie- en communicatietechnologie bij leren, mediagebruik en kritisch denken in media-verzadigde samenlevingen. Het programma ontwikkelt de expertise van de studenten in tutoring en ontwikkelt het conceptuele bewustzijn en praktische vaardigheden die nodig zijn voor competentie in het lezen en schrijven van media en het creëren van geschikte leeromgevingen.

... [-]
Finland Tampere
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Tampere University

Het programma verwelkomt docenten die geïnteresseerd zijn in het verder ontwikkelen en verdiepen van hun professionele competenties en bijdragen aan het bouwen van betere ... [+]

Opleiden voor een duurzame toekomst

Het programma verwelkomt docenten die geïnteresseerd zijn in het verder ontwikkelen en verdiepen van hun professionele competenties en bijdragen aan het bouwen van betere onderwijscontexten.

Dit programma is gebaseerd op een diepgaande expertise die is opgedaan in Finland en een substantieel, op onderzoek gebaseerd perspectief, waardoor de studenten zowel individuele als collegiale kennis over de schoolgemeenschap kunnen ontwikkelen.

Deze masteropleiding richt zich op onderzoek naar onderwijs en leren, inclusief onderwijs, curriculumstudies, evenals leiderschap in onderwijsorganisaties, en evaluatie en kwaliteit in het onderwijs. Om de studies te verrijken, biedt dit programma ook de mogelijkheid voor studenten om te kiezen uit een verscheidenheid aan optionele cursussen aangeboden door de faculteit van het onderwijs, evenals andere faculteiten aan de universiteit van Tampere.... [-]

Finland Tampere
August 2019
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands