Filter
Masters of Arts
Finland Kouvola Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste MA's in de Verenigde Kouvola in Finland 2019

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Het formele systeem voor hoger onderwijs van Finland is de 7-3-2-2 patroon. De universiteit neemt twee jaar in het beroeps-of technisch onderwijs en ten slotte twee-jaar pre-tertiair onderwijs. Finland heeft ook een aantal publieke als private universiteiten die enabled toegankelijkheid van het hoger onderwijs voor studenten.

Kouvola stad is de thuisbasis van meer dan 80.000 Finish bewoners. Het is gelegen in Zuidoost-Finland. De stad heeft verschillende instellingen voor hoger onderwijs.

Masters of Arts (M.A.) in de Verenigde Kouvola in Finland

Lees meer Lees Minder

Results

Kymenlaakso University of Applied Sciences

De omvang van de opleiding is 60 cr, waarvan 30 cr is voor het ontwikkelingsproject proefschrift. De studies duren ongeveer 1.5 jaar ... [+]

Meester van Cultuur en Kunst - Design

&nbsp

Hogere Hogeschool Degree in Design

&nbsp

De omvang van de opleiding is 60 cr, waarvan 30 cr is voor het ontwikkelingsproject proefschrift. De studies duren ongeveer 1,5 jaar.

&nbsp

De voertaal is Engels. De studies zullen beginnen in het najaar van 2012, 18 studieplaatsen.

&nbsp

De opleiding is bedoeld voor studenten met een BA-graad, hetzij in industrieel ontwerp, technologie, business, interieur architectuur of andere van toepassing zijnde academische graad in combinatie met een minimum van drie jaar werk ervaring na het voltooien van hun BA-graad.

&nbsp... [-]

Finland Kouvola Kotka Mikkeli
August 2019
3 semesters
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands