M.A. in Kotka in Finland

Beste MA Opleidingen in Kotka in Finland 2018

Master

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Finland, officieel de Republiek Finland, is een Scandinavische land gelegen in het Fennoscandische regio Noord-Europa.

Kotka is een belangrijke havenstad aan de monding van de rivier de Kymi in Finland. Het is gelegen aan de kust van de Golf van Finland. Het heeft meer dan 50.000 inwoners.

Masters of Arts (M.A.) in Kotka in Finland

Lees meer

Meester Van Cultuur En Kunsten - Design

Kymenlaakso University of Applied Sciences
Online en Campus gecombineerd 3 semesters August 2018 Finland Kouvola Kotka Mikkeli +1 more

De omvang van de opleiding is 60 cr, waarvan 30 cr is voor het ontwikkelingsproject proefschrift. De studies duren ongeveer 1.5 jaar [+]

Meester van Cultuur en Kunst - Design

&nbsp

Hogere Hogeschool Degree in Design

&nbsp

De omvang van de opleiding is 60 cr, waarvan 30 cr is voor het ontwikkelingsproject proefschrift. De studies duren ongeveer 1,5 jaar.

&nbsp

De voertaal is Engels. De studies zullen beginnen in het najaar van 2012, 18 studieplaatsen.

&nbsp

De opleiding is bedoeld voor studenten met een BA-graad, hetzij in industrieel ontwerp, technologie, business, interieur architectuur of andere van toepassing zijnde academische graad in combinatie met een minimum van drie jaar werk ervaring na het voltooien van hun BA-graad.

&nbsp... [-]