Master of Arts in Joensuu in Finland

Beste MA Opleidingen in Joensuu in Finland 2018

Master

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Joensuu is gelegen in de oostelijke regio van Finland. Het is een gemeente in Noord-Karelië met een bevolking van meer dan 70.000 mensen. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Joensuu.

Masters of Arts (M.A.) in Joensuu in Finland

Lees meer

Master In Engelse Taal En Cultuur

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Campus Voltijd 2 - 2 jaar August 2018 Finland Joensuu

Dit programma, volledig in het Engels gedoceerd en gericht op internationale aanvragers, probeert een mogelijkheid te bieden om Engels te studeren vanuit verschillende literaire en taalkundige perspectieven. De mate bestaat uit cursussen en een onderzoeksthese. De doelstellingen van het programma omvatten een diepgaand begrip van de veelzijdigheid van hedendaagse Engelse studies; meer bewustzijn van belangrijke debatten in de hedendaagse taalkunde en literaire studies; en een vermogen om onafhankelijk onderzoek uit te voeren. [+]

MDP in Engelse taal en cultuur

Dit programma, volledig in het Engels gedoceerd en gericht op internationale aanvragers, probeert een mogelijkheid te bieden om Engels te studeren vanuit verschillende literaire en taalkundige perspectieven. De mate bestaat uit cursussen en een onderzoeksthese. De doelstellingen van het programma omvatten een diepgaand begrip van de veelzijdigheid van hedendaagse Engelse studies; meer bewustzijn van belangrijke debatten in de hedendaagse taalkunde en literaire studies; en een vermogen om onafhankelijk onderzoek uit te voeren. Er zijn in totaal 15 studieplaatsen beschikbaar voor internationale studenten. Tijdens hun studie zullen studenten zich specialiseren in taalkunde of literaire en culturele studies. Het departement heeft internationaal erkende krachtlijnen in zowel linguïstiek als literaire studies. In de taalkunde omvatten deze dialectologie, taalcontact, taalvariatie en verandering, pragmatiek en tweetaligheid. In literaire en culturele studies omvatten de sterke punten van het departement postkoloniale en etnische literatuur, Amerikaanse literatuur, populaire fictie en hedendaagse fictie.... [-]