MA in de Verenigde Joensuu in Finland

Top MA Opleidingen in de Verenigde Joensuu in Finland 2018/2019

Master

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Hogere geleerden niveau in Finland eenvoudig toegang tot opleidingen in het hoger onderwijs op praktijkgerichte hogescholen of universiteiten. De Finse cultuur is gemakkelijk te leren omdat de regering een ministerie dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van culturele, jeugdbeleid, sport en internationale samenwerking heeft ingesteld.

Joensuu is gelegen in de oostelijke regio van Finland. Het is een gemeente in Noord-Kareli├ź met een bevolking van meer dan 70.000 mensen. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Joensuu.

Master of Art Programma's in de Verenigde Joensuu in Finland

Lees meer

Master in Engelse taal en cultuur

University of Eastern Finland Philosophical Faculty
Campus Voltijd 2 - 2 jaar August 2019 Finland Joensuu

Dit programma, volledig in het Engels gedoceerd en gericht op internationale aanvragers, probeert een mogelijkheid te bieden om Engels te studeren vanuit verschillende literaire en taalkundige perspectieven. De mate bestaat uit cursussen en een onderzoeksthese. De doelstellingen van het programma omvatten een diepgaand begrip van de veelzijdigheid van hedendaagse Engelse studies; meer bewustzijn van belangrijke debatten in de hedendaagse taalkunde en literaire studies; en een vermogen om onafhankelijk onderzoek uit te voeren. [+]

MDP in Engelse taal en cultuur

Dit programma, volledig in het Engels gedoceerd en gericht op internationale aanvragers, probeert een mogelijkheid te bieden om Engels te studeren vanuit verschillende literaire en taalkundige perspectieven. De mate bestaat uit cursussen en een onderzoeksthese. De doelstellingen van het programma omvatten een diepgaand begrip van de veelzijdigheid van hedendaagse Engelse studies; meer bewustzijn van belangrijke debatten in de hedendaagse taalkunde en literaire studies; en een vermogen om onafhankelijk onderzoek uit te voeren. Er zijn in totaal 15 studieplaatsen beschikbaar voor internationale studenten. Tijdens hun studie zullen studenten zich specialiseren in taalkunde of literaire en culturele studies. Het departement heeft internationaal erkende krachtlijnen in zowel linguïstiek als literaire studies. In de taalkunde omvatten deze dialectologie, taalcontact, taalvariatie en verandering, pragmatiek en tweetaligheid. In literaire en culturele studies omvatten de sterke punten van het departement postkoloniale en etnische literatuur, Amerikaanse literatuur, populaire fictie en hedendaagse fictie.... [-]