Filter
Masters of Arts
Zuid-Afrika Johannesburg Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste MA Programma's in Engels in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Beste Master of Arts Programma in Engels in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder
MAEngels

1 Resultaten in Engels, Johannesburg

Graden
Plaats
Zuid-Afrika
Johannesburg
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Johannesburg

Studenten die voor deze cursus zijn geaccepteerd, moeten een volledig proefschrift onderzoeken, schrijven en presenteren (ongeveer 120 pagina's), onder begeleiding van ee ... [+]

MA in het Engels (onderzoek of cursussen)

Studenten die voor deze cursus zijn geaccepteerd, moeten een volledig proefschrift onderzoeken, schrijven en presenteren (ongeveer 120 pagina's), onder begeleiding van een promotor. De afdeling is in staat toezicht te houden op onderwerpen op de meeste gebieden onder het algemene bereik van Engelse studies, waaronder Zuid-Afrikaanse literaire studies en postkolonialisme; Tekstbewerking; Middeleeuwse, Renaissance en romantische studies; en hedendaagse fictie.

Toelatingseisen

Toelating tot de masteropleiding moet worden goedgekeurd door de voorzitter van de afdeling.

Contact details

Naam: Prof Karen Scherzinger Tel : 011559 2493 / e-mail: kscherzinger@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands