Filter
Masters of Arts
Zuid-Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Masters of Arts (M.A.) in Engels in Zuid-Afrika

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

MA Opleiding in Engels in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder
MAEngels

1 Resultaten in Engels, Zuid-Afrika

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Johannesburg

Studenten die voor deze cursus zijn geaccepteerd, moeten een volledig proefschrift onderzoeken, schrijven en presenteren (ongeveer 120 pagina's), onder begeleiding van ee ... [+]

MA in het Engels (onderzoek of cursussen)

Studenten die voor deze cursus zijn geaccepteerd, moeten een volledig proefschrift onderzoeken, schrijven en presenteren (ongeveer 120 pagina's), onder begeleiding van een promotor. De afdeling is in staat toezicht te houden op onderwerpen op de meeste gebieden onder het algemene bereik van Engelse studies, waaronder Zuid-Afrikaanse literaire studies en postkolonialisme; Tekstbewerking; Middeleeuwse, Renaissance en romantische studies; en hedendaagse fictie.

Toelatingseisen

Toelating tot de masteropleiding moet worden goedgekeurd door de voorzitter van de afdeling.

Contact details

Naam: Prof Karen Scherzinger Tel : 011559 2493 / e-mail: kscherzinger@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands