close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts in Engels als Tweede Taal (ESL) 2021

Werken aan een Master of Arts is een logische stap voor iedereen die een licentiaat in de Liberal Arts heeft afgerond. Het onderscheid erkent afgestudeerden als leiders in hun vakgebied, wat hen vaak blootstelt aan zowel persoonlijke als professionele kansen. Studenten vragen zich misschien af, wat is een MA in ESL? Het programma Engels als tweede taal bouwt voort op een undergraduate studie om… Meer informatie

Werken aan een Master of Arts is een logische stap voor iedereen die een licentiaat in de Liberal Arts heeft afgerond. Het onderscheid erkent afgestudeerden als leiders in hun vakgebied, wat hen vaak blootstelt aan zowel persoonlijke als professionele kansen.

Studenten vragen zich misschien af, wat is een MA in ESL? Het programma Engels als tweede taal bouwt voort op een undergraduate studie om geleerden te helpen professionele Engelse instructeurs te worden. Over het algemeen leren cursisten studenten hoe ze de vaardigheid en pedagogische behoeften van leerlingen kunnen beoordelen. Het traint ook deelnemers aan het programma over de beste methoden voor het geven van instructies voor positieve resultaten in het Engels schrijven, spreken en begrijpen. Deelnemers moeten verwachten te leren zich te verhouden tot leerlingen met culturele en taalkundige verschillen. Ze kunnen ook van plan zijn een praktische sluitsteen te begrijpen, ontworpen om ze in een echte klasomgeving te krijgen.

Degenen die een MA in ESL volgen, leren vaak een verscheidenheid aan vaardigheden die nodig zijn om te slagen in hun professionele carrière. In het bijzonder nemen deelnemers instructietechnieken aan, ontwikkelen kritisch-denkende vaardigheden en slijpen actieve leesvaardigheid. Deze vakkundigheid helpt hen vaak ook om hun dagelijkse taken in hun persoonlijke leven te volbrengen.

De kosten voor het behalen van een masterdiploma in VSV hangen grotendeels af van de school. Factoren zoals de kosten van levensonderhoud en de duur van het programma zijn ook van invloed op het budget van een student. Daarom kiezen geleerden er vaak voor contact op te nemen met toekomstige scholen om naar specifieke kosten te vragen.

Omdat mensen over de hele wereld Engels willen leren, zijn degenen die een MA in ESL verdienen meestal meestal goed inzetbaar. Ze ontvangen ook competitieve salarissen, waarbij master-houders doorgaans meer verdienen dan studenten met een undergraduate-diploma. Tijdens het werken in een klaslokaal is het logische carrièrepad voor MA-afgestudeerden, sommigen kiezen ervoor om te werken in de zakelijke of overheidssector. Sommige afgestudeerden besluiten ook om een ​​doctorstitel te behalen en kiezen ervoor om toekomstige MA-studenten te instrueren in plaats van degenen die proberen Engels als tweede taal te leren.

Studenten die een MA willen behalen in ESL hebben verschillende opties. Zowel traditionele klaslokalen als online portals helpen studenten om sneller dan ooit tevoren graden te verdienen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Southampton
Southampton , Verenigd Koninkrijk

De MA Engelse taalcursus (ELT) is een post-experience programma dat docenten Engels als een vreemde taal (EFL) uit het VK en overzee de kans biedt om na te denken over hun pro ... +

De MA Engelse taalcursus (ELT) is een post-experience programma dat docenten Engels als een vreemde taal (EFL) uit het VK en overzee de kans biedt om na te denken over hun professionele ervaring, een dieper inzicht in de theorie en praktijk van Engels leren en de vaardigheden en competenties verwerven die vereist zijn voor leiderschapsrollen bij ELT. -
MA
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op