$close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Energietechniek 2021/2022

Met de vooruitzichten van de huidige arbeidsmarkt is het duidelijk dat het nastreven van het hoger onderwijs steeds belangrijker wordt. Als je je bacheloropleiding hebt afgerond, kan het volgen van een Master of Arts erg nuttig voor je zijn omdat het je kan helpen onderscheid te maken tussen je leeftijdsgenoten. Wat is een MA in Energy Engineering? Het is een opleiding die mensen voorbereidt om… Meer informatie

Met de vooruitzichten van de huidige arbeidsmarkt is het duidelijk dat het nastreven van het hoger onderwijs steeds belangrijker wordt. Als je je bacheloropleiding hebt afgerond, kan het volgen van een Master of Arts erg nuttig voor je zijn omdat het je kan helpen onderscheid te maken tussen je leeftijdsgenoten.

Wat is een MA in Energy Engineering? Het is een opleiding die mensen voorbereidt om te werken in het groeiende energieveld. Studenten krijgen inzicht in gemeenschappelijke en ontluikende energiepraktijken, evenals effectieve middelen voor duurzaamheid. Vanwege zijn aard leren studenten ook over toepasselijke milieuconcepten. Na het voltooien van het programma zijn afgestudeerden gewapend met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om energietactieken te ontwikkelen en in te zetten om bedrijven te helpen groeien en bloeien.

Een sterk voordeel van het nastreven van deze graad is het betreden van een beveiligd werkveld. Energie is een essentieel onderdeel van het dagelijks leven en als zodanig is er een constante behoefte aan geschoolde, geschoolde personen. De geleerde vaardigheden zijn ook heel veelzijdig, waardoor carrièremogelijkheden voor toekomstige afgestudeerden.

De kosten van een masterprogramma variëren afhankelijk van een paar verschillende factoren. De gebruikelijke kosten voor het bijwonen van een school, de locatie en het land van de instelling, en of je nu online studeert of persoonlijk bent, dragen allemaal bij aan het bepalen van de prijs.

De energiesector is een groeiend veld, dus er zijn een aantal beschikbare kansen. Personen die afstuderen met een MA in Energy Engineering kunnen verwachten dat ze een lage tot middelmatige positie verwerven binnen een energiebedrijf in de publieke of private sector. Voor diegenen die buiten de box willen denken, zijn er opties binnen loopbaan- en marketingcarrières. Innovatieve en creatieve individuen kunnen ook ondernemingsopties verkennen, of het nu gaat om het ontwikkelen van hun eigen energiebedrijven of als adviseur voor verschillende bedrijven.

Een MA in Energy Engineering biedt geweldige kansen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in energie en milieu. Ontdek of het iets voor jou is! Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
University of the Witwatersrand
Johannesburg, Zuid-Afrika

De mars (SEEC) kwalificatie is een jaar full-time programma over duurzaamheid en energie-studies met een focus op steden, nederzettingen, gebouwen en architectuur. Met een ste ... +

De mars (SEEC) kwalificatie is een jaar full-time programma over duurzaamheid en energie-studies met een focus op steden, nederzettingen, gebouwen en architectuur. Met een sterke focus op de energie en klimaatverandering uitdaging, deze multi-disciplinaire programma is gericht op de afgestudeerden arm met een geïntegreerd aanbod van competenties die hen zal maken waardevolle rol spelers in de besluitvorming over de toekomst / duurzaamheid van steden en hun gebouwde omgeving. -
MA
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus